Starity

Zayn Malik Zendayával kavar?

2015. augusztus 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes nemrégiben SMS-ben szakított menyasszonyával, Perrie Edwardsszal, ám a hírek szerint máris érdeklődést mutat a fiatal színész-énekesnő iránt.

hirdetés
Zayn Malik Zendayával kavar?

Még egy hete sincs annak, hogy nyilvánosságra került, hogy a brit zeneipar egyik álompárja, Perrie Edwards és Zayn Malik szakítottak, ám a pletykalapok, köztük a Sunnal, máris tudni vélik, hogy a One Direction egykori tagja a 18 éves Disney-sztárt, Zedayát próbálja meg becserkészni.

A lap értesülései szerint mióta facér, az énekes egyfolytában a csajozási technikáját csiszolgatja különböző nőkön, akik között Zendaya számít a legnagyobb névnek. Zayn egyik nagyszájú ismerőse, aki a magazinnak nyilatkozott, azt is elmondta, hogy a két híresség jelenleg SMS-ben tartja a kapcsolatot, miután a srác egy lehetséges együttműködés lehetőségét meglebegtetve kimuzsikálta a lányból a telefonszámát.

Azt mondja, közösen stúdióba kéne vonulniuk, mivel egyforma R&B-s kisugárzásuk van, és a divatról is beszél, mivel Zendaya éppen Londonban van és Vivienne Westwooddal dolgozik. Jelen pillanatban csak dumálgatnak, de a haverjai úgy gondolják, hamarosan tényleg összejönnek, hogy felvegyenek valamit – írta a portál forrására hivatkozva.

Zendaya nem az első lány, akit összehoznak a frissen egyedülállóvá lett énekessel. A múlt héten, miután Zayn lájkolta Kylie Jenner egyik képét a Twitteren, a pletykamagazinok máris rávetették magukat a témára, azt híresztelve, hogy a szívtipró közelebbi kapcsolatba szeretne lépni a celeblánnyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek