Starity

Szakított Zayn Malik és Perrie Edwards

2015. augusztus 04. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy kilépett a népszerű fiúbanda éléről, Zayn Malik felbontotta eljegyzését Perrie Edwards énekesnővel.

hirdetés
Szakított Zayn Malik és Perrie Edwards

Úgy tűnik, ez a nyár a szakításokról szól Zayn Malik számára. Nem sokkal azután, hogy kilépett a One Direction éléről és szólókarrierbe kezdett, az énekes felbontotta eljegyzését barátnőjével is. A páros egyébként 2012 elején kezdett találkozgatni, és 2013 végén sor került az eljegyzésre is. Mind Zayn, mind Perrie nagyon boldognak tűntek együtt, így nem csoda, hogy a rajongók értetlenül állnak a döntés előtt.

A Little Mix tagjaként Perrie mindig bátornak mutatja magát, hiszen már csak a promóció szempontjából is ez a dolga, de teljesen ki van borulva. A barátnői természetesen maximálisan támogatják, de úgy érzi, darabokra hullottnyilatkozta a People magazinnak egy, az énekesnőhöz közel álló barát.

A benfenntes szerint a szakítás híre közel sem új, ugyanis immár két hete nincs együtt Zayn és Perrie. Ám mindeddig nem hozták nyilvánosságra, hiszen mindkettejük magánéletében fájó pont a szakítás, amelynek oka azonban még nem derült ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek