Starity

Válik Jake Owen és felesége

2015. augusztus 12. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jake Owen augusztus 7-én adta hírül, hogy ő és felesége, Lacey külön utakon folytatják életüket.

hirdetés
Válik Jake Owen és felesége

Jake Owen és felesége, Lacey Bucanhan mindössze három év házasság után döntött a válás mellett. A nyilatkozatban, amit maga a Real Life énekese adott ki, a következők állnakCsak tudatni akartam a rajongóimmal, és egyúttal megköszönni is a támogatásukat úgy a karrieremet tekintve, mint a családomat, hogy sajnálatos módon én és Lacey úgy döntöttünk: itt a vége a házasságunknak. Mindketten a lányunkra, Pearlre szeretnék koncentrálni, és egy csodálatos életet biztosítani neki, szerető szülőkkel.

A pár Owen Eight Second Ride című kislemezének klipforgatásán ismerkedett meg, amiben Lacey közreműködő előadóként volt jelen, majd rövid eljegyzés után 2012 májusában mondták ki egymásnak a boldogító igent. Kislányuk 2012 novemberében jött a világra.

Owen egyébként már júliusban is hangot adott a házasságát illető problémáknak, és már akkor felröppent a válás gondolata is. Mindazonáltal nem ők az első pár, akiknek kapcsolata idén került padlóra, ugyanis hosszú idő után Reba McEntire és férje, Narvel Blackstock is bejelentették, hogy vége a házasságuknak; valamint a countryvilág álompárja, Blake Shelton és Miranda Lambert is e megoldás mellett döntött kapcsolatukat illetően.

Jake a magánéleti problémái ellenére is keményen dolgozik, ugyanis Lambert és Shelton mellett augusztus 8-án részt vett az egyik legnagyobb countryfesztiválon, a WE Festen. Emellett pedig ötödik stúdióalbuma is készülőben van, melyről az első kislemez már májusban napvilágot látott Ral Life címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek