Starity

Mémlavinát indított el Zimány Linda

2015. augusztus 15. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban hozta nyilvánosságra a gyönyörű modell, hogy ismét rátalált a szerelem, ám az internet népe korántsem volt odáig a hírtől, és kegyetlenül elkezdték savazni a Facebookon.

hirdetés

Zimány Linda az RTL Klub Fókusz című műsorában nyilatkozott először arról, hogy a sok magánnyal töltött hónap után végre ismét rátalált a boldogság – ezúttal egy ismert milliárdos vállalkozó, Kedves Ferenc oldalán.

Ugyan a modellt már korábban is cikizték amiatt, hogy ismert és köztudottan vagyonos fiatalemberekkel randevúzgat szívesen, ezúttal azonban minden eddiginél intenzívebben beindult a mémlavina, és elárasztották a Facebookot a Lindát és Ferencet cikiző képek. Míg előbbit vagyonos partnerei miatt, utóbbit a Sugarbird modelljeinek (Bódi Sylvi, Debreceni Zita) elcsábításával savazták az internetezők, mi több: Kasza Tibi sem ment el kommentár nélkül a téma mellett és követői legnagyobb derültségére megosztotta véleményét az igaz szerelemről.

Néhány gondolat az igaz szerelemről... :))Meg a bátyám áll a kukánál :)))

Posted by Kasza Tibor on 2015. augusztus 10.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek