Starity

Claire Holt visszatér a The Originalsba

2015. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra egyesülnek egy visszaemlékezős epizódban az ősi vámpírok a The CW-n futó nagy sikerű testvérsorozatban.

hirdetés
Claire Holt visszatér a The Originalsba
Fotó: Nino Munoz/The CW

Október 8-án tér vissza a The CW-ra a The Originals, az évadnyitó epizód pedig nagy örömet fog okozni a rajongóknak. A TV Guide-nak hála ugyanis kiderült, hogy egy flashback során visszatér a képernyőkre Claire Holt és Nathaniel Buzolic, akik már mindketten elárulták, hogy nagyon szívesen belebújnának újra Rebekah és Kol bőrébe.

Mellettük pedig Casper Zafer is feltűnik majd a múltat felelevenítő jelenetekben, akit egyébként eddig csak a Vámpírnaplókban – legutóbb a harmadik évadban – láthattunk Finnként, így most fog debütálni a testvérsorozatban.

Egy olyan időszakba tekintünk bele, amit még sosem láttunk korábban. Mindig is tudtuk, hogy a Mikaelson testvéreknek azért kellett menekülniük, mert Klaus keze által vesztette életét az édesanyjuk. Klaus Mikaelt hibáztatta és azt mondta, hogy menniük kell, mert az apjuk megőrült, aki nagyon hosszú ideig üldözte őket. Szóval király lenne látni a családot nem sokkal ezután, igaz? Milyen volt a lelkiállapotuk? Milyen volt a kapcsolatuk? Hogyan viszonyultak egymáshoz tudván, hogy Mikael valahol éppen utánuk kutat? Még viszonylag új vámpírok voltak, így milyen lehetett az életük? Szerintem meglepő és érdekes lehet – árulta el Michael Narducci az oldalnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek