Starity

Új, sötétebb oldalát mutatja meg Lucy Hale

2015. augusztus 23. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A V magazin készített dögös fotósorozatot a Pretty Little Liars sztárjáról, aki az emellé készített interjúban sok érdekességet elárult többek között karrierjéről is.

hirdetés

Fotó: James Lee Wall/V magazin

Nem kis port kavart Ian David Monroe Lucy Hale-lel készített interjúja, hiszen a színésznő egyik nyilatkozatából mindenki rögtön azt szűrte le, hogy jövő októberben kilép a számára világhírnevet hozó Pretty Little Liarsből. Nem sokkal később azonban ő maga oszlatta el a pletykákat és árulta el, hogy a hetedik és egyben utolsó évadig marad. Ám ezzel még mindig nem teljesen világos a dolog, hiszen Marlene King és Shay Mitchell azt nyilatkozta, hogy a hetedik szezon nem jelenti feltétlenül a sorozat végét, hiszen ha rajongók úgy szeretnék, ők készen állnak a nyolcadik évadra, valamint egy filmre is.

De lesz, ami lesz, az biztos, hogy Lucy már készen áll életének következő fejezetére és arra is, hogy megmutassa egy teljesen más oldalát is, hiszen sokan úgy gondolják, hogy karakterével, Ariával ők egy és ugyanazon személy.

Amikor az emberek minden héten látnak a TV-ben, egyszerűen összekapcsolnak a karaktereddel. Tényleg azt hiszik, hogy Aria vagyok. Néha találkozok emberekkel az utcán, akik azt feltételezik, hogy nagyon naiv és fiatal vagyok. Szerintem mindig megdöbbennek az emberek, amikor rájönnek, hogy ez a lány igazából már egy nő, hiszen 26 éves – árulta el.

Életének új szakaszát pedig James Lee Wall-lal közös projektjével indította, ami nem más, mint egy tőle igazán szokatlan, merész és sötét hangulatú fotózás. A képeket a V magazin hozhatta exkluzívan nyilvánosságra, majd a fotózás után egy interjúra is sort kerítettek New Yorkban.

– Szóval láttam a fotókat és nagyon szépek, de egyáltalán nem ilyenekre számítottam.

– Igen, nagyon izgatott voltam, hogy valami sokkal felnőttesebben csinálhattam és megmutathattam egy másik oldalamat. Örülök, hogy ez volt a reakciót, mert igazából ez volt a célom.

– Hogyan jött a fotózás ötlete?

– A fotós tulajdonképpen az edzőm férje. Azzal az ötlettel álltunk elő, hogy valami sokkal felnőttesebb és szélsőségesebb dolgot csináljunk, ami annyira nem jellemző rám. Csak szórakoztunk és kísérleteztünk egyet. Amikor megláttuk a képeket, az volt a reakciónk, hogy hát, basszus, ezekkel muszáj kezdenünk valamit.

Fotó: James Lee Wall/V magazin

– Szerinted fontos, hogy a rajongóid lássák egy másik oldaladat is?

– Igen. Nagyon jól tudom, hogy sokan vannak, akik támogatnak, de tudod, most már 26 éves vagyok, szóval fontos számomra, hogy más módokon is elégedettnek érezzem magam a kreativitásommal kapcsolatban. Ahogy te is mondtad, egyáltalán nem erre számítottál és ettől nagyon izgatott leszek, mivel azt akartam, hogy kicsit lesokkolja az embereket.

– Fontos a változás.

– Ó, igen, teljességgel. Ikrek vagyok, szóval egy kicsit másképp kell csinálnom a dolgokat.

– Ó, az nagyon király. Szinte mindenki, akit ismerek, ikrek.

– Tényleg? Határozottan ők a legőrültebbek a csillagjegyek között és sok ember nem tudja rólam, de két oldalam van. A profizmusra hajtok és nagyon ambiciózus, pörgős vagyok munka közben, de van egy kissé sötét, majdhogynem kihívó oldalam is. Csak egy apró lány vagyok nagy szemekkel, amik nagyon ártatlannak tűnnek, szóval elég sokkoló lehet néhány bizonyos dolgot megtudni rólam. [Nevet]

– Arról beszéltél, hogy mennyire ki szeretnél próbálni különböző dolgokat és más irányba szeretnél menni. Van valami más ezeken a fotókon kívül, amik az új irány jelei?

– Jövő októberben örökre végzünk a Pretty Little Liarsszel, ami izgalmas, ugyanakkor félelmetes is, mivel elkezdődik életem következő fejezete, így alig várom már, hogy más, sötétebb szerepeket kaphassak.

Fotó: James Lee Wall/V magazin

– Azt hallottam, lehet, hogy jön egy filmed...

– Igen! Még nem tettek hivatalos sajtóbejelentést, szóval nem árulhatom el a címet vagy ilyeneket, de egy nagyon király indie filmet kezdek majd forgatni októberben. Ez tulajdonképpen az az irány, amerre tartani szeretnék. Kicsit piszkos, szóval izgalmas lesz.

– Elkezdődtek már a forgatások?

– Nem, a legtöbb indie filmet 30 nap alatt forgatják le. Egy olyan film lesz, amit a PLL-rajongók is megnézhetnek, mivel tudod, igazából ők is felnőttek velem együtt. Ez egy olyan film, amiben sok a szív és az erkölcs és, de a nyelvezete! Minden második mondatomban káromkodom, ami mókás lesz. Ez lesz a legelső főszerepem egy filmben, ami nagyon izgatottá tesz.

– Ezek a fotók tulajdonképpen egyfajta kitörésként is szolgálnak, vagy legalábbis megmutatják az új oldaladat.

– Tulajdonképpen igen. De csináltam már apró dolgokat itt-ott. Azt hiszem a legfelnőttesebb dolog, amit eddig csinálhattam, az a Cosmopolitan címlapja volt, de ezek a fotók határozottan művészibbek. Inkább művekként tekintek ezekre a képekre, mint egy fotósorozatra, mivel mindig kényelmetlenül éreztem magam fotósorozatok készítésekor. sosem éreztem magam modellnek vagy ilyesmi. James hagyta, hogy azt csináljam, amit akartam és a jó pillanatokban kapott le.

– Majdnem olyan, mint egy másik karaktert játszani, igaz?

– Igaz. Egy kicsi, pajkos lányt. Nagyon jó volt!

– Azt hiszem egy olyan témát érintettél, ami nagyon fontos. Az emberek elfelejtik, hogy már hat éve játszod ezt a szerepet a Pretty Little Liarsben és a nézők is felnőttek veled. Nem feltétlenül olyan fiatalok, mint ahogy azt mindenki rögtön gondolná.

– Ez nagyon fontos. Mindig eldobom az agyamat, ha belegondolok, hogy a rajongók ennyi ideig kitartottak a sorozat mellett és mindannyiunkat támogatnak. Például én zenélek is és az emberek a sorozat miatt is vették az albumomat. Úgy érzem, hogy bár a Pretty Little Liars egyike volt a legfontosabb dolgoknak az életemben és az is lesz mindig, csak egy kiugrási lehetőség volt a többi, sokkal izgalmasabb dologhoz mindannyiunk számára.

– Örülök, hogy felhoztad a zenét. Dolgozol egy újabb lemezen vagy inkább a filmekre koncentrálsz most?

– Jelenleg a filmre fókuszálok, de a zene az egyik legfontosabb dolog az életemben és mindig is az elsők között fog állni. Állandóan írok, és azon gondolkozom, hogy mi legyen a következő lépés. Szóval a második albummal kapcsolatban annyit mondhatok, hogy szerintem lassacskán hozzá is látok a munkálatokhoz. De az időzítés a lényeg és kitalálni azt, hogy mi a legésszerűbb. Az az álmom, hogy filmeket és lemezeket készítsek, szóval ha elég szerencsés vagyok, hogy ezt csinálhatom, akkor már boldog vagyok.

Fotó: James Lee Wall/V magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek