Starity

Dave Grohl már megint nagyon cuki volt!

2015. augusztus 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Foo Fighters frontembere mindig is híres volt emberségéről és a rajongói iránti feltétlen szeretetéről, mely tulajdonságait legutóbbi koncertjén sem rejtette véka alá.

hirdetés

Augusztus 16-án Coloradóban lépett fel a Foo Fighters, és bár Dave Grohl még mindig kénytelen ülve levezényelni a koncerteket, miután nemrégiben egy fellépés közben eltörte a lábát, ennek ellenére változatlanul pazar hangulatot teremt rajongói legnagyobb örömére.

Legutóbbi fellépésén éppen a My Hero című szerzeményt adta elő a zenekarral, amikor megpillantott a közönség soraiban egy könnyező férfit, és megkérte, hogy ne sírjon, majd a következő szavakkal hívta fel magához a színpadra: Tudom, hogy részeg vagy... ne sírj! Szeretném ezt a kib*szott dalt a képedbe énekelni, mint férfi a férfinak, börtön stílusban. Szeretnék néhány valódi könnyet, szóval jobban teszed, ha feljössz a színpadra énekelni velem.

Ezt követően az Anthony nevű férfit a közönség kézről kézre adta fel a színpadra, hogy felérve megölelhesse Dave-et, és közösen énekeljék el a dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek