Starity

Dave Grohl sérülése miatt elmaradnak a Foo Fighters fellépései

2015. június 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongóihoz való végtelen szeretetéről (is) híres Dave június 12-én göteborgi fellépése során sérült meg, ám ez sem tartotta vissza attól, hogy befejezze a koncertet. Ám a turné további fellépései elmaradnak.

hirdetés

A Foo Fighters idei naptára is igencsak be van táblázva, hiszen a zenekar jelenleg a Royal Blooddal turnézik Európában, mielőtt visszatérnének az Egyesült Államokba. Sajnálatos módon azonban Dave Grohl a június 12-ei göteborgi fellépés során a Monkey Wrench című szerzemény előadása közben megsérült, és csak percekkel később derült ki, hogy súlyos a gond: eltört a lába. 

Azt hiszem, ismét eltört a lábam. Sőt, tényleg eltört a lábam! Szóval, most, ebben a pillanatban ígéretet teszek nektek arra, hogy a Foo Fighters visszatér és befejezi a műsort! – ígérte közönségének a frontember, majd miután ellátták sérülését (melyet egy rosszul érkezett lépés eredményezett), visszatért a színpadra és befejezte a koncertet.

A zenekar Dave sérülésére való tekintettel kénytelen volt lemondani a következő hat fellépést, ám őket ismerve minden bizonnyal hamarosan visszatérnek, és felejthetetlen élménnyel kárpótolják a csalódott rajongókat. Érdekesség, hogy a zenekart a lemondott fellépéseken a Florence Welch vezette Florence + the Machines helyettesíti majd.

Mihamarabbi felépülést kívánunk Dave-nek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek