Starity

Kevin Zegers apa lett

2015. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színész a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy végre apa lett.

hirdetés

A Gossip Girl sztárja áprilisban jelentette be, hogy feleségével, Jaime Felddel szülői örömök elé néznek, nem sokkal később pedig az ultrahangos felvételeknek köszönhetően az is kiderült, hogy nem egy, hanem rögtön két kisbabával gyarapszik a család.

A pár július végén hozta nyilvánosságra, hogy mindkét kicsi lány, a leendő apuka pedig hosszabb szabadságot vett ki, hogy a kismama mellett maradjon, és együtt készüljenek a gyerekek fogadására, akik nemrégiben meg is érkeztek.

Megérkeztek! Sosem voltam még szerelmesebb a feleségembe, mint most, amikor ilyen csodálatos ajándékkal áldott meg... Zoe Madison és Blake Everleigh Zegersszel – írta a büszke apuka a Twitteren néhány órával ezelőtt.

A színész boldog izgatottságában rögtön elkattintott néhány képet a szeme fényeiről, melyek egyikét megosztotta az Instagramon a követőivel is, megmutatva, hogy végre valósággá vált az, amiről álmodozott, és megérkeztek a kislányai.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek