Starity

Ruhamustra: Teen Choice Awards 2015

2015. augusztus 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a Hollywoodban igen neves Teen Choice Awards, melyen sztárok hada tette tiszteletét szebbnél szebb, valamint kevésbé elragadó ruhakölteményekben.

hirdetés

A héten lezajlott a nyár egyik legnagyobb eseményének számító Teen Choice Awards díjátadó gála, melyen Nina Dobrev különleges beszédet tartott, rajta kívül pedig olyan sztárok tértek haza különböző díjakkal, mint Zoella, a Little Mix, a Pretty Little Liars és Az éhezők viadala szereplői, vagy éppen a One Direction.

Azonban a TCA nemcsak a díjakról, hanem a külsőről és az extravagáns divatról is szól, hiszen minden évben vannak olyanok, akik tündökölnek a vörös szőnyegen, és vannak, akik kevésbé stílusos ruháikkal tűnnek ki a tömegből. Lássuk a legjobb és legrosszabb összeállításokat!

Legjobb ruhaösszeállítások:

Victoria Justice

A gyönyörű színésznő akár csak tavaly, idén is nagyon eltalálta a gála stílusát, hiszen a tökéletesen simuló Hervé Léger-ruhája megtette a hatást, és több neves hollywoodi tervező is elismerte sikerét.

Lucy Hale

A listán a következő helyet a Pretty Little Liars Aria Montgomeryje tölti be, akik egy mesés, ám egyben sokak által merésznek titulált Julien Macdonald-darabban vonult be a TCA-re.

Nina Dobrev

Az este egyik fénypontja a Vámpírnaplók egykori Elenája, Nina Dobrev volt, aki egy lélegzetelállító flitteres Zuhair Murad-miniben jelent meg az eseményen. Ám a hozzá párosított szandáljának áttetsző pántjai nem nyerték el sokak tetszését, ám a divatszakmabeliek szerint pont ez dobta fel a színésznő szettjét.

Katie Stevens

Akár csak Miss Hale, a Faking It sztárja is merészre vette a figurát, hiszen egy eléggé áttetsző ruhát viselt az estélyen, ám vörös haja és a ruha színe gyönyörűen kompenzálta egymást.

Gina Rodriguez

Ugyan a Jane The Virgin színésznője már egy Alberta Ferretti őszi kollekciójából származó dresszt viselt, a közönség mégis az est egyik legszebben öltözött celebjének választotta, nem is alaptalanul.

Maia Mitchell

Az ausztrál színésznő remekül döntött, amikor ezt a fehér összeállítást választotta a díjátadóra, hiszen sötét hajához és barna bőréhez remekül passzolt a fehér minioverál.

A legrosszabb összeállítások:

Rita Ora

A brit énekesnő általában mindig a legdivatosabbak között van extravagáns stílusával, ám ez alkalommal a legrosszabbak közé kell sorolnunk emiatt a 90-es évek hatását keltő Nash Grier-kosztüm miatt.

Chloé Moretz

A gyönyörű színésznő ruháját sokan nem tudják mire vélni, hiszen akadnak olyanok, akik imádják, de vannak olyanok is, akik utálják. Mi sajnos most a rosszabb kategóriába soroltuk, hiszen a Gucci által tervezett ruha mellrészen található kígyó talán kicsit sok a vidám hangulatú díjátadóra.

Zendaya

A Disney-csillag mindig is extrém stílusáról volt híres, és most sem hazudtolta meg magát. Az viszont már más dolog, hogy általában remekül összeállítják outfitjét, ám most nem sikerült hozniuk a szintet.

Bella Thorne

Nemcsak Zendaya, de a Shake It Up! másik sztárja sem találta el a megfelelő öltözetet az eseményre. Katie Stevensszel ellentétben Bella hajának és ruhájának színe nem igazán passzolt, ráadásul a minta sem dobta fel az összképet.

Willow Shields

Végül, de nem utolsó sorban Az éhezők viadala Primje sem a remek, hanem inkább a kínos összeállításáról volt emlékezetes a Teen Choice-on. Willow színes csíkokkal tarkított ruhája, öve és szoknyája nagymamás hatást keltett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek