Starity

A TCA-n zárta le vámpírnaplókos korszakát Nina Dobrev

2015. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmes beszédet mondott a bolgár színésznő, miután átvette az év sci-fi- vagy fantasysorozat színésznőjének járó díjat.

hirdetés
A TCA-n zárta le vámpírnaplókos korszakát Nina Dobrev
Fotó: Tyler Shields

Áprilisban tudatta a rajongókkal Nina Dobrev, hogy hat év után kilép a Vámpírnaplókból, így a hetedik évadban már nélkülözniük kell majd Elenát. A döntést nem egyik pillanatról a másikra hozta meg, hiszen már évek óta érlelődött benne a távozás ötlete, amit a nézők nem éppen kitörő örömmel fogadtak.

Mostanra azonban a legtöbben már megbarátkoztak az Elena nélküli Mystic Falls gondolatával és a sorozat többi színészével együtt izgatottan várják a 26 éves színésznő életének következő fejezetét.

Ez a korszak viszont csak vasárnap zárult le teljesen, hiszen a 2015-ös Teen Choice Awardson Nina neve is szerepelt a jelöltek között, végül pedig a szavazók neki ítélték a legjobb sci-fi- vagy fantasysorozat színésznőjének járó díjat, amit vámpírfoggal a szájában vett át Victoria Justice-tól és Jake T. Austintól. Majd elkezdett beszélni, de természetesen semmit nem lehetett érteni belőle, így kivette a műfogsort és annyit mondott, hogy Ezekre már nincs szükségem., kijelentését pedig szomorú moraj követte.

Az elmúlt néhány hónap nagy változásokat hozott számomra. Változás. Ez egy ijesztő szó, legalábbis régebben ezt gondoltam, mivel új kezdetet jelent. Új kezdet egy ismeretlen jövővel. De a változás szükséges. Szükséges ahhoz, hogy felnőjünk, tanuljunk és jobbak legyünk, mert az életben egyszer minden véget ér, ahogy életem ezen fejezete is lezárul, de hálás szívvel és mosolyogva tekintek vissza rá. Akárcsak Elena, én is fiatal lányként kezdtem a sorozatban és együtt nőttünk fel. Felnőttünk és az elmúlt hat év alatt nők lettünk. Ez hat hihetetlen év volt, amit volt szerencsém megosztani mindannyiótokkal. Nem lehetnénk itt nélkületek. Én sem lennék itt. És Julie Plec, valamint Kevin Williamson nélkül sem. Megváltoztatták az életemet ezzel a szereppel. Bocsánat, három, nem négy szereppel. Már nehéz számon tartani. Szóval köszönöm srácok. Mindannyiótoknak. Szeretlek titeket és köszönöm, hogy velem tartottatok ezen a csodálatos utazáson. Ne feledjétek, jön a változás. De tartsatok ki és élvezzétek az utat, rendben? Jó móka lesz – mondta érzelmes köszönőbeszédében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek