Starity

Nick Jonas: „Kendall és én nem randizunk”

2015. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gigi Hadid mindent bevetett, hogy barátnője, Kendall Jenner és Nick Jonas egymásra találjanak, ám Cupido ezúttal nem volt kegyes hozzájuk.

hirdetés
Nick Jonas: „Kendall és én nem randizunk”

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Gigi Hadid úgy döntött: a kerítő szerepébe bújik és összeismerteti párja, Joe Jonas öccsét, Nicket és barátnőjét, Kendall Jennert egymással, ám számításai nem jöttek be. A hírek szerint ugyan a páros túl van az első randiján, és SMS-ben ismerkednek tovább, ám az E! Online riporterének kérésére Nick elárulta: közte és Kendall között nem lobbant fel a tűz.

Nem randevúzunk. Kendall kedves lány, és természetes, hogy örül, amiért a barátnője, Gigi Joe-val alkot egy párt. Néhány alkalommal mi is találkoztunk, amikor a bátyámékkal voltunk közös prgramon – vallotta az énekes, és azt is elárulta, hogy immár nyitott lenne egy új párkapcsolatra, de egyelőre szó sincs arról, hogy Kendall és ő egy párt alkotnának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek