Starity

Robbie Williams szerint Adam Lambert hihetetlenül vonzó

2015. augusztus 21. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sziget idei nagy sztárja, Robbie Williams jelenleg egy énekessel szeretne duettezni, ő pedig Adam Lambert.

hirdetés
Robbie Williams szerint Adam Lambert hihetetlenül vonzó
Fotó: The Voice AU

A brit énekes 10 szólólemezt jelentetett meg, és a zenei csillagok egyik legnagyobbikává nőtte ki magát karrierje során. Robbie 41 éves korára hét listavezető dallal büszkélkedhet, és készen áll arra, hogy visszatérjen.

Egy új-zélandi rádiónál jelenlegi projektjeiről beszélt, és szóba került a 33 éves amerikai művész, Adam Lambert is, aki hamarosan a hazájában lép fel az első brit fesztiválján, a Fusionön.

A TV-ben ő tényleg nagyon, nagyon jól mutat, hihetetlenül vonzó, és a hangja az egyik legjobb, amit valaha hallottam. Kicsit hajaz Elvisre, nemde? - kezdte az énekes. Nagyon helyes fiú, és számomra rendes embernek tűnik. Énekelnem kéne vele valamit. Átadnád neki, hogy üdvözlöm és a szeretetemmel együtt azt üzenem, csinálnunk kéne közösen valami ütős dalt? - kérte Robbie Williams.

Lambert még nem reagált a felkérésre, de már eljutott hozzá a hír. Az énekest ismerve hamarosan Twitteren válaszol majd az elismert legendának, azonban jelenleg elfoglalt az Another Lonely Night videoklipjének forgatásával Las Vegasban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek