Starity

Szünetre megy a One Direction

2015. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon jelentette be a világ egyik legnépszerűbb fiúbandája, hogy feloszlanak. Azonban rögtön meg is nyugtatták a rajongókat, hogy nem véglegesen intenek búcsút egymásnak, hanem csak egy évre.

hirdetés
Szünetre megy a One Direction
Fotó: Facebook/One Direction

Szomorú napra virradtak a Directionerök, mivel a People számolt be elsők között arról, hogy a One Direction négy megmaradt tagja, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson és Niall Horan külön utakon folytatja tovább. A srácok ugyanis közös megegyezés alapján jövő márciusban hosszú, legalább egyéves szünetre mennek, hogy saját projektjeikre és magánéletükre fókuszáljanak.

Ismerősen hangzik? Bizony Zayn Malik is ezen okok miatt lépett ki a bandából alig öt hónappal ezelőtt, a srácok viszont azzal próbálták nyugtatni a szomorú és kiábrándult rajongókat, hogy nem végleges a feloszlás. Bánatra ad okot továbbá az is, hogy a szünet azt jelenti, nem fognak turnéra indulni a még idén megjelenő ötödik nagylemezükkel.

Igazi pihenőre mennek jövő nyáron. Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy végleg szétmennek. Már akkor beszéltek arról, hogy szükségük van időre ahhoz, hogy a saját dolgaikra koncentráljanak, amikor Zayn még bent volt a bandában. A 1D egyike a legkeményebben dolgozó csapatoknak és teljességgel megérdemelnek egy kis szünidőt – árulta el egy informátor az Us Weeklynek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek