Starity

Újra együtt Varga Viktor és Cinthya Dictator?

2015. augusztus 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy év mosolyszünet után úgy tűnik, ismét egymásra talált Varga Viktor és Cinthya Dictator.

hirdetés

A nemrégiben festői babérokra törő Varga Viktor és egykori kedvese, Cinthya Dictator egy évnyi mosolyszünet után találkozott először a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának forgatásán. Ugyan az egykori sztárpár tagjai kifejezetten kérték, hogy ne hozzák össze őket, a műsor készítői fittyet hányva erre, bedobták a két sztárt a mélyvízbe, és a szemtanúk elmondása szerint csak úgy izzott köztük a levegő. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy ismét egymásra hangolódjanak, ugyanis Viktort és Cinthyát néhány nappal később Duna-parti sétájuk során csípte el a Bors egyik olvasója.

Fotó: Bors

A napilap természetesen megkereste a párost is kapcsolatuk újbóli kivágzását illetően, ám mindketten szűkszavúan válaszoltak. Nagyon nem örülök, hogy valaki ennyire szemfüles volt! Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak, és valóban sé­táltunk egy nagyot. Múltról és jelenről beszélgettünk, majd Cinthy buszra szállt, és hazament – nyilatkozta Viktor, Cinthya azonban valósággal felcsattant, és arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét: Annak idején pont azért ment tönkre a kapcsolatunk, mert az egész életünk a nyilvánosság előtt zajlott! Ezért a továbbiakban semmit nem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről. És szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben is tartaná. Értsenek meg!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek