Starity

Színészi karrierbe kezd Harry Styles

2015. augusztus 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes barátja árulta el, hogy Harry már több ajánlatot is kapott, és szeretné kipróbálni magát a filmvásznon.

hirdetés
Színészi karrierbe kezd Harry Styles

Úgy tűnik, Harry Styles nem fog unatkozni a One Direction egyéves pihenőjén, hiszen egy barátja nemrégiben az E! Newsnak árulta el, hogy az énekes szívesen kipróbálná magát a filmvásznon, és már több ajánlatot is kapott. Már kapott néhány ajánlatot, de egyelőre nem írt még alá semmit. Konkrétan nem keres szerepet, de abszolút nyitott az ajánlatokra.

Az állítólagos barát arról is szót ejtett, hogy Harry nem szeretne mindenáron képernyőre kerülni, hanem kivárja a számára megfelelő ajánlatot. A 21 éves énekesnek bőven lesz ideje válogatni a különböző szerepek és ajánlatok közül, hiszen a legfrissebb hírek szerint 2016 márciusában indul jól megérdemelt pihenésére a One Direction, melynek ideje alatt a srácok önálló projektjeikre szeretnének koncentrálni, ám aggodalomra semmi ok: Niall Horan és Louis Tomlinson megerősítették, hogy a szakítás nem végleges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek