Starity

Klippremier: Taylor Swift – Wildest Dreams

2015. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő még augusztus elején jelentette be, hogy a Wildest Dreams című dala kap klipet.

hirdetés

Az utóbbi időben Taylor Swift összes dalához készült klip kasszasiker lett. A 1989 nevezetű albumán lévő számok sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy ez lett 2014 legtöbb példányszámban eladott lemeze lett. A mai napon pedig nyilvánosságra került a Wildest Dreams címet viselő dalhoz készült kisfilm is, aminek érkezését még augusztus elején árulta el a Twitteren.

A klip, melynek helyszínéül egy gyönyörű sivatag szolgált, a VMA felvezető műsorában debütált. Persze a magas, markáns szépfiú sem maradhatott ki Scott Eastwood személyében, akivel az énekesnő szerelembe esik, majd forró csókok után, heves vitába kezdenek és sajnos a végén mégsem maradnak egymás mellett.

Egyébként a helyszín kapcsán a vadállatokban sem szenvedhetünk hiányt, hiszen előbukkannak néhol oroszlánok, elefántok és zsiráfok is. A klip végeztével pedig egy szöveg jelenik meg, amivel arra hívták fel a figyelmet, hogy Taylor a forgatás helyszínéül szolgált parknak adományozza az összes bevételt, ami a videóból származni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek