Starity

Szívmelengető videóval emlékezik a Vámpírnaplók stábja Nina Dobrevre

2015. szeptember 04. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy exkluzív videóban osztották meg kedvenc jeleneteiket és pillanataikat a népszerű sorozat szereplői, valamint Julie Plec.

hirdetés
Szívmelengető videóval emlékezik a Vámpírnaplók stábja Nina Dobrevre
Fotó: The CW

A napokban került a boltok polcaira az Egyesült Államokban a Vámpírnaplók teljes hatodik évada DVD-n és Blu-rayen, ám még a megjelenés előtt az Entertainment Weekly megosztott egy exkluzív videót, melyben Julie Plec, Paul Wesley, Candice Accola és Michael Malarkey is feleleveníti Nina Dobrevvel való első találkozását és kedvenc emlékeit is.

Hiszen nem csak a rajongók dolgozták fel nehezen a bolgár színésznő tavasszal bejelentett távozását, hanem kollégái is, akikkel az elmúlt hat évben szinte minden egyes napot együtt töltöttek. Így hát a legtöbbekkel igazán közel kerültek egymáshoz és nem volt könnyű a búcsú.

20 éves voltam, amikor jelentkeztem a meghallgatásra, Kanadában éltem, zöldfülű és izgatott voltam – kezdi Elena életre keltője, majd utána Julie következik, aki elárulja, hogy tulajdonképpen a sorozat egyet jelentett az egyetemmel Nina számára, aki most készen áll arra, hogy kilépjen a nagyvilágba.

Paul elárulta, hogy tulajdonképpen a próbafelvételen találkoztak először: A többi színész mind odament hozzá köszönni és bemutatkozni, de én még a szemébe se voltam hajlandó belenézni. Azt akartam, hogy hiteles legyen a jelenetünk a mosdónál, mintha még tényleg nem találkoztunk volna azelőtt.

Michael az ötödik évadban helyet kapott egyik verekedős jelenetükről mesélt, Candice pedig szintén az ilyesfajta felvételeket emlegette fel: A harcjelenetek egyikei voltak azoknak a dolgoknak, amiket imádtam Ninával csinálni, mivel ő is éppen olyan komolyan veszi ezeket, mint én.

Nina a mi méhkirálynőnk. Nagyon-nagyon fog hiányozni – zárta le a videót az Enzót alakító színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek