Starity

Érkezik Miranda Cosgrove új sorozata

2015. szeptember 06. 12:12   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miranda Cosgrove az NBC új sorozatában kapott szerepet, mely a Crowded címet viseli és jövőre debütál.

hirdetés

Miután 2012-ben sokak bánatára véget ért a Nickelodeon népszerű sorozata, az iCarly, szinte alig hallottunk az egyes szereplőkről. Azonban a széria sztárjai azóta sem pihennek, Miranda ugyanis számos filmben és sorozatban kapott szerepet. Nemrég debütált új filmje, a The Intruders, s úgy tűnik, most sem tétlenkedik. Szerepet kapott ugyanis az NBC induló komédiasorozatában, a Crowdedben, ahol egy fiatal, Shea nevű lányt alakít.

A történet egy házaspárról szól, akik végre magukkal is törődhetnének, miután gyermekeik elhagyták a családi fészket. Ám a fiatalok váratlanul hazatérnek, s az apa szülei is beállítanak. A komédia bemutatja, hogy vajon milyen lehet együtt élned a felnőtt gyermekeiddel.

A rendezői székben Suzanne Martin foglal helyet, Miranda mellett pedig szerepet kapott még a sorozatban többek között Carrie Preston, Mia Serfino, Patrick Warburton és Stacy Keach is. A premierre várhatóan 2016-ban kerül majd sor a tengerentúlon.

Fotó: Instagram/Miranda Cosgrove

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek