Starity

Pat Benatar és Hayley Williams nagy hatással voltak Demi Lovatóra

2015. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az Entartainment Weeklynek adott exkluzív interjújában mesélt kedvenc női rocksztárjairól, és elárulta azt is, hogy októberben érkező albumán az érzelmes nóták mellett számtalan szexis szerzemény is megtalálható lesz.

hirdetés

A 7 éves kora óta Hollywoodban tevékenykedő Demi Lovato a toplisták élére tört július 1-jén megjelent Cool For The Summer című dalával, október 16-án pedig érkezik ötödik nagylemeze, a Confident, amelynek készítésébe apait-anyai beleadott: Vannak az albumon egyértelműen szexi dalok. De természetesen érzelmes nóták is megtalálhatóak lesznek rajta.

Demi lelkesen beszélt kedvenc női rocksztárjairól is, akik nem mások, mint a 62 éves Pat Benatar, valamint imádott bandájának, a Paramore-nak a frontasszonya, Hayley Williams: A felnőtté válásom során Pat volt rám az egyik legnagyobb hatással. Nincs túl sok erős női énekesnő a rockiparban. Hayley Williamsre mindig is felnéztem, hiszen totál olyan, mint Pat Benatar. Nem szeretném, ha a rock-inspirálta zene eltűnne.

Lovato zenei téren abszolút mindenevő, ám ez nem mindig volt így. Régebben egy igazi zenei sznob voltam. Sosem hallgattam rádiót, csak és kizárólag olyan dalokat, amiket az emberek nem nagyon ismertek. De hiába szuper tehetséges valaki, ha nem csinál legalább egy slágert, akkor sajnos nem is fog jönni a siker.

Az X Factor egykori mentora elárulta azt is, hogy nagyon szeret különböző műfajokat összekeverni, egyik dalában például motown és gospelkórusos elemek is felfedezhetőek lesznek. Szeretek játszadozni a hangommal, és a lelkemből énekelni.

Előző két lemezéhez hasonlóan ezúttal is született egy dal vérszerinti édesapjáról, aki 2013 nyarán hunyt el. Ez egy rendkívül nyers szám, de ezzel életem egy szakaszát le tudom zárni. Soha nem írok olyan dalokat, amelyek valamilyen módon nem kapcsolódnak hozzám, különben nem lennék képes elénekelni, mert nem érezném át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek