Starity

Újra munkába állt Rékasi Károly

2015. szeptember 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hónappal ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet a Barátok közt sztárja, és bár még mindig nem épült fel teljesen, visszatért a forgatásokra és a színházba is.

hirdetés
Újra munkába állt Rékasi Károly
Fotó: RTL Sajtóklub

Hatalmas szerencséje volt a Barátok köztben Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károlynak, aki két hónappal ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet imádott kétkerekűjével, ugyanis kisebb-nagyobb sérülésekkel megúszta a balesetet, melynek során egy autóval karambolozott Budapesten a XXII. kerületben. 

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a fizikoterápiának hála az 52 éves színész mankóval már el is kezdett járni, a napokban pedig visszatért munkájához is. Bár még nem épült fel teljesen, jó úton halad a teljes gyógyulás felé, és már vissza is tért a Mátyás Király térre, melyről a Fókuszban mesélt részletesebben.

Azt látom, hogy a kollégák jól pihentek, feltöltődtek a nyári szünetben, nehéz lesz felvenni velük a lépést, de azért megpróbálom – vallotta a színész, aki még egyelőre mankói segítségére szorul a mozgásban, de ez sem akadályozza meg abban, hogy visszatérjen a képernyőkre. Karcsi arról is szót ejtett, hogy éppen azon az útvonalon ment dolgozni, ahol a baleset érte, és bár nem számított rá, különös érzés fogta el, amikor meglátta a két hónappal ezelőtti baleset helyszínét. Jó érzés, hogy nem emlék vagyok, hanem tudunk beszélgetni… Ez nagyon klassz – nyilatkozta a színész.

A Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám  pedig arról is lerántotta a leplet, hogy a nézők egy egészen új Zsolttal találják majd szemközt magukat, ugyanis a karakter gyökeres változásokon megy majd át, melyről így nyilatkozott: Valóban lesz változás Bartha Zsolt karakterében, ez akkor is így lenne, ha nem történt volna meg ez a borzasztó, de hál isten szerencsés baleset. Ugyanakkor Karcsi számára ez a kettősség afféle üzenetnek is felfogható, vagyis hogy egy újjászületett karaktert fog alakítani a Barátok köztben.

Mihamarabbi teljes felépülést kívánunk Rékasi Károlynak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek