Starity

Rendeződött Demi Lovato és Selena Gomez kapcsolata

2015. szeptember 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Selena Gomez 7 éves koruk óta ismerik egymást, az évek során pedig megéltek együtt sok jót és rosszat is, így talán ennek köszönhető, hogy végül mindig rendezni tudták a nézeteltéréseiket.

hirdetés

Selena Gomez és Demi Lovato barátsága 16 évvel ezelőtt kezdődött a Barney és barátai meghallgatásán, ahol sorban állás közben Demi színezni invitálta az akkor még csak 7 éves Selenát. Innentől kezdve a lányok elválaszthatatlanná váltak.

A magántanulóként töltött éveik során volt, hogy Gomez hónapokon át Lovato családjánál lakott. Az évek múlásával pedig közös YouTube-csatornát is indítottak, számtalan fotósorozat készült róluk, emellett együtt szerepeltek a Hercegnővédelmi Programban, és 2009-ben egy duett erejéig is összeálltak.

Gyerekként sokat karácsonyoztak együtt

17 éves koruk környékén azonban megromlott a kapcsolatuk és a média, valamint a rajongók is sokáig találgattak, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Egyesek úgy gondolták, hogy Taylor Swift és Miley Cyrus állnak a háttérben, ugyanis Selena egyre inkább Taylor társaságát preferálta, míg akkoriban Demi Miley-val töltötte ideje nagy részét. A sok spekuláció után 2014 januárjában Selena végre megszólalt, és a Seventeen magazinnak adott interjújában tiszta vizet öntött a pohárba.

Demi az egyetlen, akivel meg merem osztani a legmélyebb, legsötétebb titkaimat. Az egyedüli személy. Hét éves korunk óta ismerjük egymást, és volt időszak, amikor eltávolodtunk egymástól. Különböző dolgokon ment keresztül, én pedig nagyon fiatal voltam, és teljesen össze voltam zavarodva. Úgy dolgoztam fel, hogy »Jól van, nem értem min megy keresztül, szóval ezt fogom tenni«. Ez nem volt igazságos vele szemben, de nagyon boldog vagyok, hogy visszakaphattam, és újra az életem része.

Viszont amikor a legnagyobb szükség volt a segítségére, azonnal barátnője mellett termett: mikor Lovato 2010 októberében bekerült a rehabra, Selena volt az első, aki zokogva felhívta, majd miután három hónap elteltével elhagyta a klinikát, teljesen rendbe hozták a kapcsolatukat – olyannyira, hogy a 2011-es Teen Choice Awardson már együtt pózoltak a vörös szőnyegen.

Sokáig nagyon úgy tűnt, semmi sem állhat még egyszer az egykor Delenaként emlegetett duó közé, de az idilli képnek tavaly júliusban vége szakadt, amikor is az X Factor egykori mentora törölte követőinek listájáról Gomezt, majd egy Twitterre feltöltött képpel nyugtázta, hogy barátságuknak ennyi volt. A riporterek kíváncsiskodó kérdéseire Lovato mindig csak annyit felelt, hogy az emberek változnak, és idővel eltávolodnak egymástól.

Innentől fogva saját rajongóik sem jósoltak további jövőt barátságuknak, míg nem bő egy év elteltével sokak legnagyobb döbbenetére ismét hallattak magukról. Történt ugyanis, hogy augusztus 20-án a Good For You énekesnője felköszöntötte a 23. születésnapját ünneplő Demit, reményt keltve ezzel az őket kedvelőkben. @ddlovato olyan hálás vagyok amiatt, hogy megszülettél. #nemszámítmitörténik #mindörökké #legyenezaLEGSZEBBnapod

Az, hogy problémáikat sikeresen megbeszélték és a kapcsolatuk rendeződött, csupán a tegnapi napon vált teljesen hivatalossá, miután Lovato feltöltött egy képet az Instagramra a következő kommenttel: Nézzétek mennyire #klasszakvagyunkanyárra [#CoolForTheSummer]... Évek óta barátok. #UgyanazARégiSzeretet [SameOldLove]

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Támogatóik pozitívan fogadták az elmúlt években sok hullámvölgyet megélt páros egyesülését, és a váratlanul érkezett képpel sikeresen felrobbantották a közösségi oldalakat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy neveik azonnal a világtrendek között kötöttek ki a Twitteren.  

Bár a barátságuk valószínűleg sosem lesz olyan szoros, mint régen, de egy biztosra vehető: a gyerekkori emlékek, és az együtt átélt élmények egy életre összekötik őket, és ahogy egykoron Lovato is fogalmazott: nem számít, mi történik, mindig lesz hely a szívükben a másik számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek