Starity

Hannah Hart és Ingrid Nielsen egy pár

2015. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több hónapos találgatás után végre lehullott a lepel Ingrid Nielsen és Hannah Hart kapcsolatáról. A két YouTuber már egy jó ideje boldog párkapcsolatban él.

hirdetés

Ingrid Nielsen, amerikai beautyguru meglepő coming outja után a rajongók előszeretettel boronálták össze szintén YouTuber ismerősével, Hannah Harttal, a My Drunk Kitchen széria megalkotójával. A két híresség egyre többet lógott együtt, illetve Tanya Burr és Jim Chapman esküvőjén is együtt mutatkoztak, így nem meglepő, hogy sok emberben felmerült a kérdés, hogy vajon több van-e köztük, mint szimpla barátság?

Hannah Hart a DIVA magazin októberi számában megerősítette, hogy ő és Ingrid egy párt alkotnak. Az interjú során szót ejtett a magánéletéről, a rajongóiról, a családjáról, a hírnévről, illetve a coming outról is.

Miután az újságíró rákérdezett arra, hogy ki is a szerencsés hölgy, aki Hannah oldalán lelte meg a boldogságot, az ismert YouTuber a következőt nyilatkozta: Nos, ő is egy YouTuber. Igazából már évek óta barátok vagyunk és aztán... a körülmények összehoztak minket. Ingridnek hívják és nagyon ismert YouTuber. Ő az egyik legnagyszerűbb és leglelkesebb személy is, akivel valaha találkoztam.

Hart kitért többek közt arra is, hogy csakúgy, mint ő, Ingrid se szereti az angyalok városát annak ellenére, hogy ott kell élniük. Mondandóját a következő kijelentéssel zárta: Olyasvalaki a párom, aki egyenrangú velem... Istenem, boldogabb már nem is lehetnék.

Fotó: DIVA magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek