Starity

Újabb YouTuber vállalta fel másságát

2015. június 12. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok híres vlogger után Ingrid Nilsen is bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik.

hirdetés
Újabb YouTuber vállalta fel másságát
Fotó: Facebook/Ingrid Nilsen

Az elmúlt néhány hónapban több híres YouTuber is készített egy bizonyos coming out videót, mely annyit tesz, hogy hivatalosan is felvállalják homoszexualitásukat, akár többmilliós közönségük előtt. Ilyen volt például tavaly decemberben Connor Franta és alig egy hónappal ezelőtt Joey Graceffa, most azonban egy hölgy is csatlakozott hozzájuk.

A több mint hárommillió feliratkozóval büszkélkedő beauty-guru, Ingrid Nilsen június 9-én jelentkezett egy új videóval, melyben lerántotta a leplet nagy titkáról. Oké. Megcsinálom. Rendben. Azt hiszem, egyszerűen csak a lényegre térek. Van valami, amit szeretném, ha tudnátok és ez a valami az, hogy meleg vagyok. És remek érzés, hogy ezt kimondhatom – kezdte könnyekben kitörve.

A 26 éves YouTuber elmesélte, mindig is tudta, hogy a lányokhoz vonzódik, ám a környezetében élők többsége nem igazán tolerálta a homoszexualitást, így rendkívül megnehezítették a dolgát és elnyomta magában érzéseit. Ez pedig azért is volt nehéz, mivel nem ilyen életre vágyott, de mivel azt akarta, hogy szeressék és elfogadják, nem azt az utat kezdte járni, amit szeretett volna. Fiúkkal randizott és állt kapcsolatban, de hiába törődött velük és érezte jól magát a társaságukban, legbelül tudta, hogy sosem lesz majd képes teljesen odaadni magát és beleszeretni egy férfiba sem.

Folyamatosan azt mondogattam magamnak, hogy ez nem rossz dolog, tudod, lehetnek ilyen érzéseid, randizhatsz srácokkal, nincs ezzel semmi. Nem a legjobb, de nem is rettenetes vagy ilyesmi. Rengeteg ember van, akiknek sokkal rosszabb a helyzetük. És ezt a boldogtalan életet éltem csendesen, amiben lényegében csak azt mondogattam magamnak, hogy nem érdemlem meg a boldogságot és az igaz szerelmet. Szinte egész életemben egy falat emeltem magam köré, de nem tégla vagy kőfalról van szó. Úgy magyaráztam el a barátaimnak, hogy ez egy üvegfal, amin keresztül láthatnak, de nem kaphatnak meg mindent belőlem, mert mindig ott volt az az akadály.

Sok-sok embert ellökött magától emiatt, főleg lányokat, és érzéseit is elnyomta. Folyamatos tagadásban élt, így teljesen összezavarodott, és mivel másokat is magával rángatott ezen az úton, hatalmas mennyiségű bűntudat halmozódott fel benne.

Tavaly azonban teljesen betelt nála a pohár és egyszer csak úgy döntött, hogy mindent maga mögött hagyva New Yorkba utazik egy kis időre, hogy egyedül lehessen és megtalálja, elfogadja önmagát. Ez pedig meg is történt, végre elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba, bármennyire is fél attól, hogy ezzel megbánt másokat.

Féltem, hogy önző leszek emiatt és azt mondogattam magamnak, hogy folytathatom is ezt az egészet tovább, minden rendben lesz. De tudtam, hogy ez nem fair senkivel szemben sem. Sem velem, sem azzal, akivel együtt vagyok, mivel nem tudom teljesen átadni magamat és nem tudom igazán, mélyen szeretni minden egyes porcikáját. Megérdemel egy igazi, teljes életet, és én is.

Végül rávette magát és eljött az a pillanat, amikor már nem tudta többé magában tartani, így hát szépen lassan elmondta szeretteinek is, hogy saját neméhez vonzódik. Bűntudat nélkül akarom élni az életemet, mivel büszke vagyok arra, aki vagyok, és többé nem fogok bocsánatot kérni azért, aki vagyok. Ez az az élet, amit mindig is éltem fejben, és most végre valóra vált, ezt pedig el sem tudom hinni. Arról álmodtam mindig is, hogy előveszem ezt a részemet abból a bizonyos szekrényből és a helyére rakom, magamban, ahol mindig is lennie kellett volna. Megadom magamnak a legjobb esélyt és nektek is ezt kell tennetek. Szeretlek titeket srácok – zárta mondandóját Ingrid.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek