Starity

Újra bevetésen a Hawaii Five-0 elitalakulata

2015. szeptember 16. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár rövidülnek a nappalok és közelednek a fagyosabb hónapok, a Universal Channel felforrósítja a hangulatot, és újra elrepíti a nézőket a mesés Hawaii-szigetekre! Szeptember 15-től az ötödik évaddal folytatódik a Hawaii Five-0, amelyben minden eddiginél izgalmasabb kihívások és veszélyesebb helyeztek várnak a csapatra.

hirdetés
Újra bevetésen a Hawaii Five-0 elitalakulata
Fotó: Red Lemon Media

Feltámasztott ügyek, új bűnbandák és régi ismerősök is szerepet kapnak a Hawaii Five-0 ötödik évadában. A Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) által vezetett egységnek azonban továbbra is egyetlen célja, hogy megóvja a mesés szigetet a legkegyetlenebb gyilkosoktól is. Az esetek megoldását felülvizsgálatok és a legmagasabb szintekről érkező utasítások is nehezítik, és ha ez nem lenne elég, a csapat tagjainak személyes drámáikkal is szembe kell nézniük.

A sorozat készítői most sem hagyják elfeledni, hogy a hősök is emberek, és egyikük sem menekülhet a sorsa elől. Miközben Danny és Chin elképesztő helyzetbe kerül - ami akár a karrierjük végét is jelentheti - szembekerülnek egy borzalmas, egész Hawaii-t érintő támadással is. Az egység tagjai rájönnek, hogy már nem csak egy áldozatról van szó, és előfordulhat, hogy a saját életüket is fel kell áldozniuk a többiek megmentéséért.

A nehézségek mellett azonban pozitív fordulatokban sem lesz hiány: a terápiának köszönhetően oldódik a McGarrett és Danny közötti feszültség, a régi sérelmek megoldódni látszanak, és egy esküvő is közeleg.

A sorozat ötödik évadát szeptember 15-étől keddenként 21:20-tól láthatjátok a Universal Channel műsorán.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek