Starity

Kris Jenner csalódott Kylie-ban

2015. szeptember 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatgyermekes anya bevallotta: mélyen letaglózta legkisebb lánya döntése.

hirdetés

Tavaly nyáron kapott a szárnyra a pletyka, miszerint nővéreihez hasonlóan Kylie Jenner is kés alá feküdt. Az akkor 17 éves lány ajkai ívével és vastagságával volt elégedetlen, így a természet adta adottságait turbózta fel kicsit sebésze segítségével. A sztárcsemete nemrégiben beismerte az ajaknagyobbítást, melynek következtében rengeteg kritika érte édesanyját, Kris Jennert. A sztármami pedig bevallotta: ő maga is nagyon csalódott volt, amikor tudomást szerzett Kylie döntéséről, melyben egyáltalán nem támogatta lányát.

Egy kicsit bele is őrültem, de persze ezt senki nem látta. Határozott elképzeléseim és terveim vannak azzal kapcsolatban, mit kellene tennie ebben a korban. Én egy másik generációban nőttem fel, sok olyan dolog van most, ami akkoriban még egyáltalán nem volt, és nem hiszem, hogy megcsináltattam volna magamon bármit is az 50-es éveim előtt. Még mindig nem értem, Kylie-nak miért kellett megműttetnie magát - vallotta az anyuka az Access Hollywood munkatársának.

Természetesen a történtektől függetlenül Kris továbbra is kiáll a lánya mellett, ám nem titkolja, mennyire rosszul érintette Kylie döntése. Attól, hogy ez megtörtént, ő még mindig a gyerekem, én pedig szeretem őt. Mindannyian követünk el hibákat - vallotta Kris.

Azóta megbocsátott lányának a hatgyermekes anyuka (Fotó: Instagram/Kris Jenner)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek