Starity

Októberben jön a királynők harca

2015. szeptember 24. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kapott még egy utolsó esélyt a The CW csatorna Reign című sorozata, amelyben végre láthatjuk Erzsébet királynőt, megismerhetjük az angol udvart, ráadásul a hírek szerint régi érzelmek is fellángolhatnak.

hirdetés
Októberben jön a királynők harca
Fotó: The CW

A Reign című sorozat 2013 őszén került a képernyőkre, és az első évaddal számos rajongót szerzett magának a széria. A második évad ellaposodása után, sokan búcsút is intettek a sorozatnak, de a The CW csatorna egy utolsó esélyt még adott a francia királyi udvarnak.

A harmadik évadra a készítők azt ígérik, hogy több izgalom és bonyodalom várja a rajongókat, mint a két évad során eddig összesen. Az új epizódok már nem csak Franciaországot mutatják be, hanem elkalauzolják a nézőket az angol királynő udvarába, sőt Mary Stuart (Adelaide Kane) skót birodalmát is megismerhetjük a részek során. I. Erzsébet is állandó szereplője lesz a sorozatnak, akit Rachel Skarsten alakít. Az angol királynőt már a második évad utolsó perceiben megismerhettük, és ő lesz a fő mozgatórugója az új évadnak, oldalán Medici Katalinnal (Megan Follows).

A második évad fináléjában megtudhattuk azt is, hogy Francis haldoklik, így a legtöbb rajongót az a kérdés foglalkoztatja, hogy vajon mi lesz ezután Mary-vel? A harmadik évad közepén még egy régi kapcsolat is feléledhet a színészek szerint.

„Egy hosszú játék részese vagyok Mary és Bash között. Adjunk az embereknek némi reményt. Bash egy hosszú játékot játszik” – mondta el Torrance Combs.

„Oh, én drága Uram. Mash (Mary és Bash) örök” – tette hozzá a Maryt alakító Adelaide Kane.  

A Reign új és valószínűleg egyben utolsó évada Október 9-én tér vissza a képernyőkre a tengerentúlon, de valószínűleg jövőre már hazánkban is látható lesz a FEM3 csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek