Starity

Ryan Reynolds nem tud betelni a lányával

2015. szeptember 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban jött a világra a színész első gyermeke, akivel saját bevallása szerint egyszerűen nem tud betelni.

hirdetés
Ryan Reynolds nem tud betelni a lányával
Fotó: GQ Magazine

Ryan Reynolds nemrégiben a GQ magazinnak állt modellt, a vele készült interjú kapcsán pedig elárulta: még mindig nem szokott bele teljesen új szerepkörébe, de nagyon élvezi az apaságot. Ha valamit, akkor azt megtanultam, hogy nem szabad hallgatni senkinek a tanácsára, mert nincs olyan dolog, amire fel lehetne készülni! - kezdte.

A színész és felesége, Blake Lively egyébként nem sokkal lányuk, James születése előtt költöztek ki New York külvárosába, ugyanis azt szeretnék, ha a kicsi a rivaldafénytől távol nőhetne fel. Az interjú során Ryan természetesen szót ejtett arról is, hogyan próbál beleszokni az apaszerepbe. Engem is meglep, milyen türelmes vagyok. Néha úgy érzem, el tudnék viselni egy kis nyugit, de számomra is hihetetlen, milyen végtelen a türelmem. Az sem okoz problémát, amikor éjjelente ötször kell felkelni a lányomhoz pelenkát cserélni, és bár fárasztó, mindig ezt a furcsa kis vigyort látni az arcomon közben.

A hamarosan a Deadpoolban bizonyító színész azt is elárulta, hogy nem fogadtak dadát a kislány mellé, hanem ők maguk szeretnék a gondját viselni, ami nem mindig könnyű, hiszen ő is és Blake is forgatnak. Ennek ellenére Ryan úgy érzi, jó apa válhat belőle. Nem mondhatom, hogy jó volt a kapcsolatom az apámmal, ahogyan a testvéreimnek sem. A bátyáim mind apák már, méghozzá igen remek apák, így van előttem pozitív példa, de nem hiszem, hogy szüksége van példákra az embernek ahhoz, hogy jó apává váljon. Persze azért az ember igyekszik, hogy ne váljon egy nagy rakás sz*rrá, és mindig ott legyen a családjáért. (...) Szeretek apa lenni, és imádom a lányom! Szeretnék még több gyereket a későbbiekben, úgy érzem, passzol hozzám ez a szerep.

Fotó: GQ Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek