Starity

A Little Mix-szel duettezne a One Direction

2015. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hamarosan eljön a nap, amire a Directionerek és Mixerek várnak, ugyanis a két csapat közös számot tervez.

hirdetés
A Little Mix-szel duettezne a One Direction

Nem sokkal az Apple Music Festivalon adott fellépését követően jelentette be a One Direction, hogy szívesen készítenének egy közös dalt a Little Mix új albumára. A hírt Jade Thirlwall is megerősítette a The Sunnak adott interjújában: Határozottan szeretnénk egy együttműködést a One Directionnel! Láttuk, amikor Liam úgy nyilatkozott az iTunes-partin, hogy szeretett volna egy közös dalt írni a következő albumunkra.

A négytagúra csökkent brit fiúcsapat egyébként is a szívén viseli a négy lány sorsát, mi több: a Zayn Malik és Perrie Edwards között lezajlott szakítási mizéria során is utóbbi mellett álltak ki, akit nemrégiben egy, a One Directionnel töltött bulizás során kaptak lencsevégre exbarátjától kapott jegygyűrűje nélkül.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a kollaboráció még idén megvalósul-e vagy csupán a jövő zenéje, ám annyi egészen biztos, hogy 2016-ban hosszabb szünetre indul a One Direction, a Little Mix pedig november 6-án dobja piacra legújabb stúdióalbumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek