Starity

Zavarba ejtő lemezzel készül a Little Mix

2015. szeptember 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddigi legvadabb albumát dobja piacra a Little Mix – legalábbis ezt ígérik a lányok.

hirdetés
Zavarba ejtő lemezzel készül a Little Mix
Fotó: Facebook/Little Mix

Hatalmas várakozás övezi az X-Factor felfedezettjeként ismert Little Mix harmadik, Get Weird címre keresztelt stúdióalbumát, mely november 6-án kerül az üzletek polcaira a Syco Records gondozásában. A lányok elmondása szerint a korong egészen új távlatokat nyit majd meg előttük, ugyanis korábban soha nem voltak ilyen bevállalósak – legalábbis ami a dalszövegeket illeti.

Az A.D.I.D.A.S. a legsokkolóbb az összes új dalunk közül. Amikor édesapám először hallotta, azt mondta: »Kapcsoljátok ki, lányok« – elevenítette fel Perrie Edwards, míg Jesy Nelson egy másik szerzemény részleteivel sokkolta a The Daily Star újságíróját: A Love Me Like You című dal eredeti címe Fuck Me Like You volt, mert a szexről szól, viszont kénytelenek voltunk átírni kicsit, mivel túlságosan pikáns volt. El tudod képzelni, amint ilyen szavakat használunk? Azt hiszem, Rihanna az egyetlen, aki ezt megengedheti magának.

Jade Thirlwall azonban elárulta, hogy az új hangzásvilággal és témákkal már egy új, idősebb korosztályt szeretnének megcélozni. Úgy érzem, a Love Me Like You lesz az a dal, amely megnyitja a kapukat az idősebb korosztály felé. Ez a barátaink kedvenc dala az albumról, talán azért is, mert korábban nem csináltunk ilyet, de szeretjük a kihívásokat, és követjük az újításokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek