Starity

Eljegyezte párja Tom Daley-t

2015. október 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom 2013-ban ismerte be másságát, nem sokkal azután, hogy egymásra találtak jelenlegi párjával.

hirdetés

Fotó: Bang Showbiz

Sok női szívet tört össze Tom Daley, amikor egy, a YouTube-ra feltöltött videó keretein belül nyilvánosságra hozta: a saját neméhez vonzódik. A mindössze 21 éves sportoló azóta is kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban él párjával, Dustin Lance Black forgatókönyvíróval, akivel nemrégiben eljegyezték egymást. A hírről a The Times napilapot tudósították első ízben.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni a plymouthi Robert és Debra Daley fiának, Tomnak, valamint a philadelphiai Jeff Bisch és a providence-i Anne Bisch fiának, Lance-nek az eljegyzését

– olvasható a közleményben. 

Lance ugyan 20 évvel idősebb Tomnál, de láthatóan nagyon boldog házasságnak néznek elébe. Megismerkedésről így nyilatkozott korábban a sportoló:

Idén tavasszal totálisan megváltozott az életem, mert megismerkedtem valakivel, aki nagyon boldoggá tesz, biztonságban érzem magam mellette és minden csodálatos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek