Starity

Nina Dobrev légiutaskísérő lesz

2015. október 02. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja hamarosan egy drámafilmben csillogtathatja meg tehetségét.

hirdetés
Nina Dobrev légiutaskísérő lesz

Nina Dobrev a napokban azt nyilatkozta, hogy már soha többet nem fog visszatérni a Vámpírnaplók című sorozatba, ám aggodalomra semmi ok, ugyanis a filmvásznakon még viszontláthatjuk a bolgár szépséget! 

A színésznő Peter Hutching rendező legújabb filmjében egy stewardess, Izzy bőrébe fog bújni, aki természetesen a főszereplő szerelme lesz. A Vámpírnaplók egykori Elena Gilbertje olyan sztárokkal fog együtt játszani, mint Maisie Williams (akit a Trónok Harcából ismerhetnek a televíziónézők), illetve a főszereplőt alakító Asa Butterfield, akit már a Végjáték című sci-fiben is láthattunk. 

A 2016-ban mozikba kerülő alkotás az Arrivals címet kapta, a forgatásokat pedig idén télen fogják elkezdeni Dél-Afrikában. Maga a történet egy hipochonder főiskolásról szól, akinek a legnagyobb félelmeivel kell szembenéznie. Az Arrivals premierdátuma egyelőre még nincs kitűzve, de Ninát addig még láthatják a nézők, mégpedig a The Final Girls című filmben, mely október 9-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek