Starity

Megérkezett a Disney új hercegnője

2015. október 08. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy eddig ismeretlen hawaii lány lesz a Disney legújabb hercegnőjének a hangja, akinek tehetségére véletlenül figyeltek fel.

hirdetés

A Walt Disney 2015 augusztusában a D23 Expó keretein belül jelentette be, hogy új hercegnője érkezik hamarosan a mozikba, Moana néven. A szereposztásról eddig annyit lehetett tudni, hogy a filmben lévő félistennek Dwayne Johnson fogja kölcsönözni a hangját, azonban a hercegnő kilétét mindezidáig homály fedte.

The Rock osztotta meg nem sokkal ezelőtt egy facebook posztban, hogy végre megtalálták a megfelelő lányt, aki Moana ének és beszédhangját kölcsönözheti, aki nem más, mint Auli'i Cravalho, aki mindössze 14 éves, és teljesen véletlenül bukkantak rá a készítők. 

Az ő történetében az a csodálotos, hogy nem gondolta elég jónak magát, ezért nem is jelentkezett a szerepre. Szerencsénkre, az egyik casting-ügynökségünk felfedezte őt és a hangját egy jótékonysági rendezvényen. Innentől már ment minden a maga útján.

 Auli'i Cravalho lesz Moana szinkronhangja (Fotó: Disney - Hugh E. Gentry)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek