Starity

Bemutatta legújabb kollekcióját Jessica Simpson

2015. október 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztárból színész- és énekesnővé avanzsált Jessica Simpson immár elsősorban ízléses tervezéseiről híres. Legújabb kollekcióját egy dögös fotósorozattal mutatta be.

hirdetés

Mindig is tudtuk, hogy Jessica Simpson sokoldalú tehetség, és bár nemrégiben elárulta, hogy visszatérő nagylemeze munkálataival tölti szabadideje nagy részét, kiderült az is, hogy mellette a saját nevét viselő ruházati márkáját sem hanyagolja el. Őszi/téli kollekcióját most mutatta be méghozzá egy igen dögösre sikerült fotósorozat keretein belül – ám nem csak az ízléses, nőies darabokat pillanthattuk meg, hanem Jess ismét közszemlére tette hosszú, csinos combjait is.

Érdekesség, hogy a 35 éves kétgyermekes anyuka immár tíz éve tevékenykedik a divatszakmában, ilyen értelemben legújabb kollekciója akár ünnepinek is tekinthető.

Ha kedvet kaptál a vásárláshoz, ide kattintva érheted el Jess online webshopját, és töltheted meg kosaradat az általa tervezett darabokkal.

Fotó: Jessica Simpson
Fotó: Jessica Simpson
Fotó: Jessica Simpson
Fotó: Jessica Simpson
Fotó: Jessica Simpson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek