Starity

A Playboy-villába vitte kiskorú gyerekeit Kendra Wilkinson

2015. október 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori nyuszilány a mai napig jó barátságot ápol a Playboy atyjával, akit családja társaságában látogatott meg a közismert villában.

hirdetés

Mindig is tudtuk, hogy Kendra Wilkinson nem szívbajos, ezt pedig a minap sikerült újra bebizonyítania. Az egykori nyuszilány ugyanis férje és gyerekeik társaságában látogatott a hírhedt villába, ahol ő maga is lehúzott jó pár évet Hugh Hefner oldalán.

A 89 éves Playboy és fiatal felesége, Crystal Harris szívélyesen fogadta a valóságshow-sztárt és famíliáját, a nagy találkozásról pedig egy közös kép is landolt az Instagramon.

Míg Holly Madison nemrégiben kerek-perec kijelentette, hogy az életben soha nem vinné a Playboy-villába a lányát, addig Kendrát  fütyül mások véleményére, annak ellenére is, hogy többen támadni kezdték, miszerint nem gyerekeknek való hely a titkoktól (és ki tudja még mi mindentől?) terhes kúria.

Az is furcsa azonban, hogy a 30 éves szőkeség férje, Hank Baskett sem talál semmi kivetnivalót abban, hogy családjával neje korábbi élettársát, a közismerten nőfaló Hefet látogassa abban a házban, ahol kapcsolatuk előtt lakott élete párja...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek