Starity

Bella Hadid nem versenyzik a nővérével

2015. október 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves modell a Seventeen magazin riporterének árulta el, hogy szó sincs viszálykodásról közte és nővére között.

hirdetés

Fotó: Seventeen (Alexei Hay)

Ugyan mindketten modellkedéssel keresik a kenyérre valót, ám Bella Hadid elmondása szerint nővérével Gigi Hadiddal mindenben különböznek, és nem örül annak, ha összehasonlítják őket, mert mint mondja: nem versenyeznek egymással.

Időről időre emlékeztetnem kell magamat arra, hogy Gigi mindig is ezt csinálta, nekem pedig nem szabad hozzá hasonlítani magam, mert mi ketten nagyon különbözőek vagyunk. Az emberek ennek ellenére mindig egymáshoz méregetnek minket: mi a jobb benne, mitől vagyok én kevésbé jó. Ez nagyon nehéz, mert az emberek gonoszak, de ettől függetlenül én vagyok Gigi elsőszámú támogatója, ő pedig az enyém. Nincs közöttünk versengés

– nyilatkozta a barna hajú szépség, aki saját bevallása szerint ha nem a külsejével keresné kenyerét, valószínűleg zsoké lenne, ugyanis köztudottan odavan a lovakért. Bella arról is beszámolt, hogy míg nővére azt és annyit ehet, amit és amennyit akar, addig neki keményen kell fognia a gyeplőt, ugyanis hajlamos a hízásra.

Fotó: Seventeen (Alexei Hay)

A modell arról is beszámolt, hogy már nagyon unja, hogy ha éppen nem a nővéréhez, akkor Jennifer Lawrence-hez hasonlítják, ugyanis ő nem igazán vél felfedezni magukon összeegyeztethető vonásokat.

Sosem láttam a hasonlóságot köztünk, de ettől függetlenül vannak képek, amelyeken hasonlónak próbálnak láttatni minket, ami nagyon furcsa számomra. Az emberek állandóan ezzel jönnek. Ha elmegyek egy forgatásra, rögtön odajönnek legalább öten azzal, hogy »Tudod, hogy nézel ki?«, én meg már reflexből rávágom, hogy »Mint Jennifer Lawrence?«. Ők persze meglepődnek, és megkérdezik, honnan tudtam, hogy ezt fogják mondani, mire bevallom, hogy napi ötször hallom ezt mindenkitől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek