Starity

Tom Brady végtelenül élvezi a házasságot Gisele Bündchennel

2015. október 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sportoló elárulta: nemcsak a feleségeként, hanem a legjobb barátjaként is tekint szupermodell feleségére.

hirdetés

Nemrégiben még arról pletykáltak Hollywoodban, hogy végérvényesen megromlott Tom Brady és Gisele Bündchen házassága, ám ez messze áll az igazságtól, ugyanis a sztárpár boldogabb, mint valaha! Tom a Yahoo Style-nak adott interjújában vallott kettejük immár tíz éve tartó kapcsolatáról, melyben nemcsak házastársak, hanem barátok is.

Mindent együtt csinálunk. Szerencsés vagyok, amiért olyasvalaki mellett élhetem az életemet, akit a halálomig szeretni fogok, és akivel öröm bármit is együtt csinálni.

– nyilatkozta az NFL amerikai futballcsapatának hátvédje, és azt is elárulta, hogy a meccseken a felesége az, aki a leghangosabban szurkol neki.

A messze legjobban fizetett szupermodellként számon tartott Gisele egyébként éppen a családja miatt hagyott fel a modellkedéssel, ugyanis szeretne minél több időt férjének, és gyerekeiknek, az ötéves Benjaminnak és a kétéves Viviannek szentelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek