Starity

Szakított Liam Payne és barátnője

2015. október 27. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 a szakítások éve a One Directionnek. Miután otthagyta a bandát Zayn Malik, és felbontotta jegyességét Perrie Edwardszal, Louis Tomlinson is szakított kedvesével, Eleanor Calderrel. A sort most Liam Payne és Sophia Smith folytatta.

hirdetés

Ez a hét biztosan nem lesz Liam Payne kedvence. Miután betegség miatt le kellett mondani belfasti koncertjüket, a Perfect EP is kiszivárgott a Spotify-on korábban, majd források megerősítették, hogy barátnője, Sophia Smith is ejtette őt két év után.

A hivatalos közlemény szerint Liam rendkívül szomorú, de reméli, hogy mindenki tiszteletben tartja Sophia és az ő magánéletét is, és nem próbálnak spekulációkba belemenni. A hírt Payne nem cáfolta meg, ellenben Twitteren szólalt fel az érzéseiről:

Szeretem, hogy a zene mindig ott van számodra, amikor a legjobban szükséged van rá x

A HollywoodLife információi szerint Sophia úgy érezte, a kapcsolatuk elérkezett arra a pontra, hogy vagy megállapodnak és összekötik életüket, vagy mindenki megy a saját útjára.

A szakítás mellett döntött, mert Sophia még túl fiatalnak érzi magát a házassághoz. Ő egy rendkívül független nő, és úgy gondolja, hogy sok mindent elérhet még az életben. Szeretné megtartani a jó kapcsolatát Liammel, de tudja, hogy nem lesz könnyű.

Sophia rendkívül privát életet élt a két év alatt, mind az Instagram-fiókja, mind a Twitter-blogja zárt, rajongókkal nem nagyon kommunikált. Liam Payne szeptemberben beszélt arról az Attitude magazinnak, hogy a házasság bár szóba került már, egyikük sem érezte magát felkészültnek erre a lépésre.

Liam és Sophia két évet jártak, az idő alatt már egyszer szakítottak, de újra egymásra találtak pár hónapon belül.

Hivatalos források tagadják, hogy a koncert eltörlésének köze lett volna Liam magánéleti problémájához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek