Starity

Dalpremier: Dirty Slippers - Szélhámos szerelem

2015. október 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben debütált a Dirty Slippers hamarosan megjelenő Múzsa című nagylemezének utolsó kislemezes dala, a Szélhámos szerelem.

hirdetés

A rajongók legnagyobb örömére végre megérkezett a Dirty Slippers legújabb, Szélhámos szerelem címre keresztelt szerzeménye, melyet először a Petőfi rádióban hallhattunk felcsendülni, de immár a YouTube-on is elérhetővé vált. A dalt az új felállással visszatért csapat frontembere, Lobó Szalóky Lázár szerezte szerzőtársa, Bodrogközy Rita közreműködésével.

A dal egy szerelmespár küzdelmeit dolgozza fel, persze humoros és ironikus formában. A szöveg éppen ezért szándékosan van tele vicces dolgokkal. Milyen rockzenész ír dalt arról, hogy Vasvári Pál néven bliccel a villamoson? Egyébként imádom a szerelmes dalokat, valamiért mindig ez a téma állt hozzám a legközelebb. Általában a saját életemről szólnak a dalok. A boldog pillanatokról és a szívfacsaró vívódásokról. Ez a dal kicsit viccesen dolgozza fel a témat, hiszen nem lehet mindig komolyan venni ezt sem

– nyilatkozta szerkesztőségünknek Lázár a dal születése kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek