Starity

Szakított Emma Stone és Andrew Garfield

2015. október 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csodálatos Pókember sztárjai ezúttal nemcsak szünetet tartanak, hanem végleg szakítottak.

hirdetés

Fotó: Marvel

Áprilisban számoltunk be arról, hogy elfoglaltságaikra és az ebből adódó távolságra hivatkozva szünetet tartott kapcsolatában Emma Stone és Andrew Garfield. Úgy tűnik azonban, hogy mégsem sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat, ugyanis barátaik arról számoltak be a minap, hogy már hónapok óta nincsenek együtt.

Magánéletüket tekintve mindketten nagyon visszafogottak, és igyekszenek azt magánügyként is kezelni, így ritkán adtak interjút szerelmi életükkel kapcsolatban. A szakítást megerősítendő tény, hogy a párost legutóbb augusztus 9-én kapták lencsevégre egymás társaságában, és azóta sem mutatkoztak együtt még a hivatalos eseményeken sem.

Határozottan szeretik még egymást és továbbra is a jó viszony megtartására törekednek

– nyilatkozta a szakításukkal kapcsolatban egy barátjuk az E! Newsnak.

Emma és Andrew A csodálatos Pókember forgatásán került közelebbi kapcsolatba egymással, a barátságból pedig hamar szerelem lett. Négy évet töltöttek együtt, már a házasság gondolata is felmerült köztük első szakításukkor, ám a kapcsolat mégsem állta ki az idők próbáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek