Starity

Kylie Jenner normális életre vágyik – interjú

2015. november 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie ugyan láthatóan élvezi a hírnevet, ám nemrégiben elárulta: néha vágyik arra, hogy nyugodtan elmehessen egy koncertre anélkül, hogy akaratán kívül magára vonná a figyelmet.

hirdetés

Kendall és Kylie Jenner a legbefolyásosabb kamaszok a világon

Nemrégiben választották a világ legbefolyásosabb tinédzsereinek Kylie Jennert és nővérét, Kendallt, ami sokaknak bökte a csőrét, ám meg kell hagyni: nem ők választották azt az életet, melyet élnek. Idősebb családtagjaik írták alá annak idején az egész életüket megváltoztató szerződést, mely a családjukról szóló valóságshow-ra, a Keeping Up With The Kardashiansra vonatkozott.

A Kardashian-Jenner család láthatóan lubickol a műsor hozta figyelemben és sikerben, ám a legkisebb lány, Kylie árulta el nemrégiben, hogy ugyan ő is élvezi a rászegeződő pillantásokat, de néha mégis arra vágyik: bár normális életet élhetne.

Azt hiszem, túl sokat várnak tőlünk az emberek. Teljesen mindegy, miért, de nagyon is befolyásosak vagyunk. Pontosan tudom, milyen hatásom van a rajongókra és követőkre. Úgy érzem, minden, amit csinálok (a hajszínem megváltoztatása, a sminkem) hatalmas trendet robbant ki, de arra még nem jöttem rá, mi mindenre lehetek még képes

– nyilatkozta a 18 éves lány, akit korábban rengeteg kritika ért amiatt, hogy neki köszönhetően elindult az igen veszélyesnek bizonyult, ajkakat felpumpáló kihívás, melynek során üvegcsék és felespoharak alá gyömöszölték ajkaikat a résztvevők annak reményében, hogy Kylie-éhoz hasonló ajkakat varázsolhatnak maguknak a házi praktikával. A valóságshow-sztár természetesen erről is szót ejtett az interjú során:

Azzal a felespoharas dologgal kapcsolatban elmondhatom, hogy nem az én hatásomra indult el, én magam soha nem próbáltam ki. Ez egy olyan trend volt, amihez egy idő után az én nevemet kapcsolták, és a Kylie Jenner Challenge-ként terjedt el. A közösségi médián keresztül leírtam, hogy semmi közöm az egészhez, és nem adtam hozzá a jóváhagyásomat.

A beszélgetés során természetesen arról is szó esett, hogy Kylie szívesen áll ki a bántalmazottakért, ami többek között azért is fontos számára, mert a rivaldafényben felnőve őt is rengeteg piszkálódás érte, és már fiatalon meg kellett tanulnia, hogy nem szabad komolyan venni azokat, akik sértegetik.

Majdnem az egész életem során, 9 éves korom óta élek a reflektorfényben, ezzel együtt pedig rengeteg piszkálódás és támadás ért. Minden, amit csinálok, hatalmas jelentőséget kap. Már megbékéltem vele, hiszen ez az életmódommal jár, de még mindig nagyon mélyen érint.

Kylie arról is őszintén mesélt, hogy a barátai többsége kevéssé ismert, és néha arra vágyik, bár ő is egy lehetne közülük, olyasvalaki, akinek nem liheg egy-egy paparazzo lépten-nyomon a sarkában.

Sokat álmodozok arról, hogy bár normális életem lenne. Soha nem szerettem volna másvalaki életét élni, mert hiszek abban, hogy okkal kaptam ezt az életet, és igyekszem a lehető legjobbat kihozni belőle. A barátaim normálisak, sok időt töltenek nálam, gyakorlatilag ott is laknak a lakásomban. Én meg csak figyelem őket, amikor készülődnek egy-egy középsulis buliba, barátokkal való találkozóra vagy koncertre. A múltkor éppen otthon voltam, amikor az egyik barátom azt mondta: Épp egy koncertre megyünk, tarts velünk! Várj... El is felejtettem, hogy te híres vagy

– elevenítette fel Kylie, aki bevallotta: soha nem volt még koncerten a barátaival, és rengeteg mindenből kénytelen kimaradni a hírneve miatt – ahogyan a barátainak sincs fogalmuk, milyen érzés lehet egy olyan híres család tagjaként élni, mint amilyen Kylie-é.

A barna hajú szépség arról is kendőzetlenül vallott, hogy élvezi, hogy inspirálhat másokat, és tisztában van azzal, hogy minden, amit csinál, befolyással van azokra, akik példaképként tekintenek rá. Arról is szót ejtett, hogy számára ez a fajta inspiráció nem csak arról szól, hogy megmutassa: hogyan nézhetnek ki előnyösen a lányok, vagy milyen márkájú termékek használatával lehetnek népszerűbbek, hanem arra próbál rávilágítani, hogy mindezeken túl az a legfontosabb, hogy felelősségteljes, jó ember váljon belőlük.

Mindig is inspirálóan hatott a jelenségem a fiatal lányokra. Számomra ez az egész nem arról szól, hogy milyen legyenek az ajkaik vagy a hajuk. Sokkal inkább az motivál, hogy jó emberré váljanak, olyasvalakivé, aki képes inspirálni másokat, aki ellenzi egymás bántalmazását, és mindig kedves mindenkihez.

Az önmagát még mindig kereső lány zárásként úgy nyilatkozott, hogy élvezi a felnőtté válás pillanatait, és hisz abban, hogy tinédzserévei élete legjelentősebb és legizgalmasabb évei. Azt egyelőre még nem tudja, mivel szeretne foglalkozni felnőttként, de úgy érzi, még előtte az élet, hogy kitalálja ezt.

Együtt növök fel a rajongóimmal. Mindannyian keressük önmagunkat, követünk el hibákat, és kisérletezgetünk új, korábban ismeretlen dolgokkal. Az egyetlen apró kis különbség köztem és köztük az, hogy én ott vagyok a köztudatban, mindenki ismer. Remélhetőleg 25 éves koromra már tudni fogom, mivel szeretnék foglalkozni, de számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy élvezzem, bármit is csinálok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek