Starity

Király Viktor élvezi a Gwen Stefanival közös munkát

2015. november 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten áll a Voice színpadára legközelebb Viktor, addig is gőzerővel készül a megmérettetésre mentorával, Gwen Stefanival.

hirdetés
Király Viktor élvezi a Gwen Stefanival közös munkát

Napok kérdése, és ismét számot kell adnia tudásáról és tehetségéről Király Viktornak az amerikai Voice színpadán, ugyanis elérkezik az élő show-k ideje. A 31 éves énekes ugyan az előző fordulóban alul maradt Jordan Smith-szel szemben, ám Gwen Stefaninak köszönhetően továbbra is versenyben maradt, és gőzerővel készül a verseny következő megmérettetésre.

A Blikk értesülései szerint Viktor Gwen egyik kedvenc szerzeményét énekli majd az élő műsorban, és az énekesnő nagyon sokat segít neki, hogy a lehető legjobb formáját nyújthassa a jövő heti fordulóban.

Imádom! Amikor először voltam nála próbán, több mint egy órán át gyakoroltunk. Rögtön tetszett neki, ahogy elénekeltem a dalom, de azonnal elkezdett azon gondolkodni, hogy lehetne még jobban a sajátommá tenni a számot. Érezte, hogy nem teljesen fekszik nekem még a dal, de nagyon sokat segített

– mesélte Vikor a fent említett lapnak, és azt is elárulta, hogy az énekesnő stylist-csapata segített neki kiválasztani, mit viseljen majd az adásban, és arról is szót ejtett, hogy már most készülnie kell a versenyzőknek arra, hogy mi történik az élő adás után.

Már most készítenek fel miket arra, hogy mi fog történni. Pontosan elmondták, hogy mi történik, ha továbbjutunk, mi a menetrend az élő adás után. Mert az igazi őrület akkor jön csak igazán! A show után ugyanis irány az iTunes stúdió, hogy felénekeljük a következő dalunkat, és persze várnak még az interjúk, szóval arra kértek minket, próbáljunk meg addig pihenni, míg van rá lehetőség

– nyilatkozta az énekes, aki lehet, hogy két napon át lesz kénytelen izgulni, ugyanis két turnusban robbantanak színpadot a versenyzők, akiknek sorsáról 14 órán keresztül lesz lehetőségük szavazni a rajongóknak.

Eldöntöttem: nem vagyok hajlandó izgulni. Annyira jól érzem magam, annyira örülök, hogy itt lehetek, hogy kiélvezek minden percet, amíg lehet!

– mondta Viktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek