Starity

Ilyen volt az élet Kardashianék megjelenése előtt

2015. november 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem könnyű feleleveníteni, milyen volt az élet Kardashianék megjelenése előtt, pedig bizony nem is volt az olyan régen. Mutatjuk, mi volt menő a híres család berobbanása előtt.

hirdetés
Ilyen volt az élet Kardashianék megjelenése előtt

2007 októberében mutatták be először a Kardashian-Jenner klán életéről szóló valóságshow-t, a Keeping Up With The Kardashianst, mely alapjaiban rengette meg a világot. Nem sokkal később a ma már ki tudja, hány tagú család lett Amerika elsőszámú kedvence, és a mai napig ott tündökölnek a televíziók képernyőjén, az újságok címlapjain és a legnagyobb vörös szőnyeges eseményekről sem hiányozhatnak. 

Míg korábban egy átlagos család átlagos mindennapjait élték, napjainkra az elsőszámú divatikonoká váltak a nővérek, akik milliók példaképeiként közel sem élnek példamutató életet. Ma már nehéz elképzelni, mi lenne, ha hirtelen eltűnnének a köztudatból; ahogyan azt is nehéz feleleveníteni, mi volt akkor, amikor még a barátaikon és rokonaikon kívül nem sokan voltak kíváncsiak rájuk. Mi azonban mégis megpróbáljuk, és visszakalauzolunk titeket a nyolc évvel ezelőtti múltba, hogy megmutassuk: mi volt menő akkor, amikor Kardashianék berobbantak a köztudatba.

1. Ekkor jelent meg az első iPhone

Emlékeztek még az első, közel sem tökéletes iPhone-ra, ami máris a kedvencünkké vált? Nem volt olcsó, de cserébe jól nézett ki, és különleges élmény volt szert tenni e technikai csodára. Ma viszont már megjelent a piacon a 6s-es verzió ia, a KUWTK pedig már a tizenegyedik évadát éli.

2. Miley Cyrus és Nick Jonas együtt jártak

Szinte már el is felejtettük, milyen cukik voltak együtt. Miley még visszafogottan öltözködött, kibontva hordta hosszú, barna fürtjeit; Nick pedig a tinilányok elsőszámú kedvence volt a Jonas Brothers élén.

3. Megjelent Taylor Swift karácsonyi albuma

Ugye, a ti emlékeitekben is élénken él még a country stílusú, göndör hajú lány, aki ugyan közel sem aratott akkora sikereket, mint ma, de már akkor is sejtettük, hogy sokra viszi?

4. Az üzletek polcaira került az utolsó Harry Potter-kötet

Még mindig emlékszünk, milyen izgalmas volt végre a kezünkbe venni a Harry Potter történetét lezáró könyvet, és azt sem felejtjük el egyhamar, hogy szinte minden fejezetben volt egy rész, amikor zokogva temettük az arcunkat egy zsebkendőbe.

5. Britney Spears kopasz lett, a húga első gyermekével volt várandós

Bizony, 2007 egy őrült év volt Spearséknél. Britney kicsit megőrült, nyolc hónapig tar koponyával láthattuk (még visszagondolva is bizarr), akkor 16 éves húgocskája, Jamie Lynn Spears pedig bejelentette, hogy anyai örömök elé néz.

6. Megszökött az elvonóról és börtönbe került Lindsay Lohan

Nem csak Britney-nek volt őrült éve, LiLo is bekattant egy kicsit. 2007-ben többször utalták be az elvonóra, ahonnan rendre megszökött, később feladta magát a rendőrségen és elárulta: kokainozott és ittas állapotban vezetett.

7. Felkerült a YouTube-ra Justin Bieber első videója

Az énekes édesanyja, Pattie Mallette töltötte fel az ominózus videót, melyen dobolni látjuk a ma 21 éves sztárt. Néhány hónappal a kisfilm megjelenése után Scooter Braun felfigyelt a fiatal tehetségre, és örökre megváltoztatta az életét.

8. Ebben az évben forgatták a Gossip Girl első évadát

2007-ben még a készítők sem sejtették – mi meg aztán pláne nem –, hogy számtalan fiatal tehetség élete változik meg a CW népszerű sorozata nyomán, mely napjainkban is a tinédzser lányok egyik kedvence annak ellenére is, hogy hat évad után 2012-ben véget ért a széria.

9. Paris Hilton volt a legnagyobb botrányhős

Maradjunk annyiban, hogy az örökösnő akkor még nem házasságról és családalapításról szőtt álmokat...

10. Jordin Sparks megnyerte az American Idolt

Jordin jött, megmutatta, mit tud és végül beírta magát a műsor történetébe. Napjainkig három nagylemeze jelent meg, és Grammy-díjra is jelölték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek