Starity

Ilyen volt Liam Payne barátnőjének lenni

2015. november 08. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit szépség, Sophia Smith, két év után nyilvánossá tette az Instagram-fiókját, miután szakított a One Direction szívtiprójával, Liam Payne-nel. Mivel a lány nem törölt le egy képet sem, így betekintést nyerhetünk abba, milyen életet élt a világ legsikeresebb bandájának barátnőjeként.

hirdetés

Bombaként robbant a hír, miszerint az álompáros, Liam Payne és Sophia Smith szakítottak. A One Direction énekesét bizonyára megrendítette a szépség döntése, hiszen hamar kikövette őt Instagramról és Twitterről is. Példáját Sophia követte, azonban privát Instagram-fiókját nyilvánossá tette az összes képpel, így betekintést nyerhetünk abba, milyen is volt az élete a One Direction mellett.

Smith bejárta Liam oldalán az egész világot, Instagram-posztjai a jólétről és szerelemről árulkodnak, így bátran állíthatjuk, hogy minden lány álmát élte az évek során. Luxus, csillogás és hírnév – ez jellemezhette volna a legjobban Sophia mindennapjait.

Raya Island / Fotó: Sophia Smith, Instagram

Barcalona / Fotó: Sophia Smith, Instagram
Nagy volt a szerelem a páros között / Fotó: Sophia Smith, Instagram

New York / Fotó: Sophia Smith, Instagram

Disneyland / Fotó: Sophia Smith, Instagram

NASA-nál a Drag Me Down forgatásán / Fotó: Sophia Smith, Instagram

Sminkek a legkifinomultabb márkákból / Fotó: Sophia Smith, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek