Starity

Új tetoválással gazdagodott Kylie Jenner

2015. november 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valósáhsgow-sztár több okból tartózkodik New Yorkban, ennek örömére pedig felkereste a sztárok körében méltán népszerű tetoválóművészt, Bang Banget.

hirdetés

Kylie Jenner éhezik a figyelemre most, hogy nővére nemrégiben a Victoria's Secret angyalaként lejtett végig a márka idei divatbemutatójának vörös szőnyegén. Pusztán szórakozásból vagy unaloműzésként a 18 éves sztár – ha már New Yorkban jár –, ellátogatott Bang Bang (eredeti nevén Keith McCurdy) szalonjába, hogy újabb tetoválással gazdagítsa egyelőre nem túl nagy gyűjteményét. 

A népszerű tetoválóművész a munka végeztével jó szokásához híven felkérte vendégét, hogy ő is helyezzen el egy ábrát (egy K betűt és fölé egy koronát) a testén a közös munka emlékeként. Kylie ennek a felkérésnek örömmel tett eleget, az eseményről pedig az Instagramon számolt be. 

Arról azonban nem esett szó, hogy az ő derekára végül milyen minta került, bár a képmegosztón közzétett számtalan kisfilmjének tanúbizonysága szerint nagyon fájt neki a művelet.

Bang Bang egyébként olyan A-listás celebek testén hagyott nyomot korábban, mint Rihanna, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Chris Brown, Cara Delevingne és Rita Ora – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek