Starity

Ilyen izmosra gyúrta magát Brooklyn Beckham

2015. november 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még egy cingár fiatal srácként pózolt Selena Gomez oldalán, mára azonban egy férfi néz vissza rá a tükörből.

hirdetés

David és Victoria Beckham legidősebb csemetéje, Brooklyn ugyan még csupán 16 éves, ám legújabb képén kicsit idősebbnek saccolnánk, ami nem is csoda, hiszen nyoma sincs a szerényen mosolygó tinédzsernek, aki szeptemberben pózolt Selena Gomez mellett.

Az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres edzésnek köszönhetően ugyanis gyökeresen megváltozott a külseje, sokkal férfiasabb lett, átváltozásáról pedig az Instagramon tett közzé egy képet néhány órával ezelőtt.

Követői természetesen nem győzték dicsérni, milyen remek formában van: a lányok eszüket vesztve próbálták felhívni magukra a sztárcsemete figyelmét; a fiúk ezzel szemben igyekeztek lehűteni őket mondván, hogy nem olyan nagy dolgot vitt véghez, és méltatlankodtak, hogyan lehetséges, hogy Brooklyn velük egyidős.

Bármi is a véleménye a 16 éves kamasz követőinek, az kétségtelen, hogy előnyére vált a változás, és láthatóan elégedett az eredménnyel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek