Starity

Ilyen lesz Sofía Vergara álomesküvője

2015. november 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő napokon belül kimondja a boldogító igent párjának, Joe Manganiellónak.

hirdetés

Már csak napok (ha nem órák) kérdése és férjhez meg Sofía Vergara szerelméhez, Joe Manganiellóhoz, akivel tavaly nyár óta alkot egy párt. A szerelem látszólag mindkét fél részéről nagy, a férfi ugyanis karácsonykor kérte meg a kolumbiai szépség kezét, aki boldogan mondott igent, és már alig várja, hogy végre megállapodjon.

Sofía számtalan részletet árult már el a közelgő kézfogóról a közelmúltban, mi pedig összegyűjtöttük, mit lehet tudni az esküvőről.

A helyszín és az időpont

A színésznő Ryan Seacrestnek árulta el, hogy novemberben mondja ki a boldogító igent, később pedig arról is lerántotta a leplet, hogy Palm Beachen, a Hotel Breakersben kerül sor a neves eseményre. 

A vendégsereg

Sofía elmondása szerint megadják a módját az ünneplésnek, több száz meghívott vendégük jelezte vissza a részvételi szándékát.

Joe-val abban állapodtunk meg, hogy mindkettőnk részéről 200-200 vendég érkezhet, de az én 200 főmben csak a család van benne, így nem tudtam volna meghívni a barátaimat... Az igazság az, hogy ezért adott át nekem a saját limitjéből, mert különben bajban lettem volna. Vannak olyan munkatársaim, akiket mindenképpen meg kellett hívnom

– nyilatkozta Jimmy Kimmelnek szeptemberben.

A ruhák

A barna hajú szépség nemrég úgy nyilatkozott, hogy számtalan különböző stílusú és hosszúságú ruhát felpróbált, mire eljutott odáig, hogy beismerje: a hagyományos darabok passzolnak hozzá.

A ruha tervezőjéről és külsejéről nem osztott meg részleteket, ám a Good Morning America című műsorban úgy nyilatkozott szeptember végén, hogy régóta dolgoznak a ruhakölteményen, de még nem áll készen a nagy napra.

Egy lesifotós nem sokkal ezelőtt Mark Zunino Beverly Hills-i ruhaüzletéből kilépve kapta lencsevégre a barna hajú szépséget, így már az is köztudott, hogy honnan származik a ruhája. A vőlegény ezzel szemben John Varvatos kollekciójából választott szmokingot.

A vőlegény

Sofía nem titkolja, mennyire odavan leendő férjéért, aki a megtestesült álomvőlegény, hiszen szabad kezet adott szerelmének a részleteket illetően, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyennek a menyasszony megálmodta.

Nagy megtiszteltetés éppen vele átesni ezen. Hagyja, hogy mindent úgy csináljak, ahogy jónak látom. Természetesen megmutatom neki azokat a lehetőségeket, amik tetszenek, így bármit is választ közülük, azzal tökéletesen boldog leszek

– fogalmazott pár hete a színésznő.

A fogadás

Mivel Sofía nagy családból származik, melynek tagjai elvárják a nagy felhajtást, így nem egy, hanem két buli lesz a fogadalmak letétele után. 

Latin party lesz, vagyis későig bulizunk. Lesz egy mulatság az esküvő után, azt pedig egy after party követi.

A diéta

Nemcsak a menyasszonyok, hanem úgy alapvetően mindenki felszisszen, ha meghallja ezt a szót, ám az arának nem árt különösen odafigyelnie az alakjára, ha bele szeretne férni álmai ruhájába. Sofía azonban nem viszi túlzásba az önsanyargatást. Köztudott, hogy mennyire édesszájú, ám igyekszik visszafogni magát a nagy napig.

Ha egy nap befalok egy egész tábla csokit, igyekszem visszafogni magam, és nem rendelni pizzát vacsira. Minden az önkontrollon múlik. Imádom az édességeket, mert boldogabbnak érzem magam tőlük

– vallotta nevetve.

A nászút

A hatalmas lagzi mellett nem lesz lehetőségük hetekre elvonulni turbékolni, mivel mindkettőjüket várja a munka, így előreláthatóan csak néhány napra utaznak el nászút címszó alatt, ám ez korántsem jelenti azt, hogy ne lenne kedvük kiélvezni a házasélet örömeit. Sofía ugyanis elárulta: esze ágában sincs várni a gyerekvállalással.

Joe fiatalabb, mint én. Harmincnyolc éves, és még nincs gyereke. Hogy mondhatnék nemet neki, ha babákat szeretne? Mondtam is neki, hogy ha túlleszünk ezen, hozzá kell lássunk a babaprojekthez, mert nem ötven éves koromban szeretnék szülni

– viccelődött a kolumbiai szépség. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek