Starity

Ritka fotóval emlékeztek Paul Walkerre

2015. december 02. 08:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1996-ban készített képpel emlékezett a fiatalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt sztárra a fotóművész.

hirdetés

November 30-án volt két éve annak, amikor a hollywoodi filmsztár, Paul Walker életét vesztette barátjával együtt egy tragikus kimenetelű autóbalesetben. E szomorú esemény alkalmából családja és barátai mellett egykori munkatársai is megemlékeztek a közösségi oldalakon.

Paul nagyon közvetlen, barátságos ember hírében állt, amiről Henrik Knudsen fotóművész is így vélekedett, aki az első, közös együttműködésük egyik darabjával emlékezett meg Instagram-oldalán a fiatalon elhunyt sztárról.

Ez volt az első fotósorozat amit Paul Walkerről készítettem még 1996-ban. Emlékszem, amikor a menedzsere irodájában találkoztunk, hogy megnézzük az elkészült anyagot, a menedzser kicsit meglepődött, mert Paul és én úgy köszöntöttük egymást, mint a régi barátok – nevetve és viccelve. De hogyan ismerhetnénk egymást egyetlen fotózás után? Mi nem, de Paul olyan fantasztikus srác volt, hogy automatikusan a barátjának éreztem magamat. Én ezt a képet, már posztoltam néhány nappal a halála után, de most, ezen a szomorú évfordulón újra kiteszem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek