Starity

Elhunyt Tiffany Thornton férje

2015. december 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyászol Tiffany Thornton. A színésznő férje, a 35 éves Chris Carney szörnyethalt, miután autójával egy fának csapódott.

hirdetés

Tragédia történt Tiffany Thornton családjában – írja a TMZ. A színésznő férje, Chris Carney egy másik férfival, Ezekiel Blantonnal utazott annak autójában pénteken a korai reggeli órákban, amikor kicsúsztak egy kanyarban és nagy sebességgel ának csapódtak. Legalább egyikük kirepült a járműből, de a vizsgálatok még jelenleg is folynak. Mindkét férfit a helyszínen halottnak nyilvánították.

Tiffany és a zenész-tévésztár Chris 2011 novemberében esküdött örök hűséget egymásnak, és két kisfiuk született. Tavaly szárnyra kapott a pletyka, hogy házasságukban problémák merültek fel, a pár ezt később azzal orvosolta, hogy a férfi szüleinek közelébe, az arkansasi Hot Springsbe költöztek, ahol egyébként Chris édesanyja a polgármester.

Tiffany rövid idő alatt két hozzá nagyon közel álló személyt is elvesztett, hiszen néhány napja egyik legjobb barátnőjétől, Brittany Blantontól is búcsút kellett vennie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek