Starity

Gyönyörű barátnőjét helyezte legújabb kisfilmje középpontjába The Weeknd

2015. december 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjra jelölt énekes tegnap mutatta be In The Night címre keresztelt dalához forgatott videoklipjét.

hirdetés

Az idei év mindenképpen The Weekndé volt: dalai hatalmas népszerűségnek örvendenek, őt érte a megtiszteltetés, hogy fellépjen az idei Victoria's secret Fashion Show-n (többek között), számtalan díjat nyert, az év zárásaként pedig Grammy-díjra is jelölték három kategóriában. 

A szakmai sikerek mellett a boldogság is rátalált a népszerű szupermodell, Gigi Hadid húgának, Bellának a személyében. Az énekes valósággal rajong a 19 éves barna hajú szépségért, így aligha meglepő, hogy őt tette az In The Night című dal kisfilmjének középpontjába is.

A videót a BRTHR rendezte, a forgatásokra pedig New Yorkban került sor. A szerzemény egyébként The Weeknd harmadik, Beauty Behind The Madness címet viselő legújabb, platina minősítést szerzett korongján kapott helyet olyan dalok társaságában, mint a Can't Feel My Face, a The Hills, az Often vagy épp a Lana Del Reyjel közös Prisoner.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek